1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (No Ratings Yet)
Loading...

A Nano Armor 600 egy olyan termék, ami revitalizálja és kifényezi a kocsik karosszériáját. Nézzük meg, hogy mit gondolnak a felhasználók és, hogy érdemes-e pénzt költeni a termékre.

nano armor 600 top

Minden autótulaj szeretné megóvni a karosszériát. Egy lakkozás rendkívül sok pénzbe kerülhet. Egy professzionális szervízben 200-700 ezer forintba is kerülhet, ráadásul macerás folyamat és sok időbe telhet. Ezen kívül még meg sem említettük a különleges tisztító, rozsdátalanító, zsírtalanító és fényező árát, ami szükséges.

Sokan kipróbálnak olcsóbb megoldásokat. Néhányan matricákat vásárolnak, amelyek lefedik a karcolásokat, mások lefóliázzak az autót, vagy bevonják a karosszériát gumival vagy festékszóróval. Sajnos csak kevés ember akar leszámolni az okokkal és inkabb csak elfedik a hiákat. Érdemes utánanézni különleges készítményeknek, amelyek megvédik a lakkozást a sérülésektől, miközben kiemelik az autó színét és ragyogóvá teszik a kocsit. A látható eredmények nem csak sokkal kielégítőbbek, de az áruk is sokkal alacsonyabb. Vetettünk egy pillantást mikroszkóp alatt a piacra – Nano Armor 600.

>> Nézd meg ezt is: Hogyan takaríts meg pénzt a benzinen egyszerűen és olcsón? Sofőrök ezrei használják ezt a remek készüléket

Nano Armor 600 – Mi is ez? Összetétel és hatás

A Nano Armor 600 egy  “folyékony üveg”. A termék célja, hogy lefedje és erősítse a festést. A készítmény formulája tartalmaz szilikont, waxot és fényező anyagokat. A leírása szerint ez a termék, ellentétben a hasonló készítményekkel, rendkívül tartós. A védelem és a csillogás jópár hétig fog tartani a folyadé használata után. Mi több, eső vagy kocsimosás esetén az autó ugyanúgy fényes és ellenálló lesz a sérüléseknek. A gyártó alapján pár réteg elég, hogy teljesen védve legyen a kocsi.

A termék ezen kívül:

 • védi a karosszéria színét,
 • csillogást biztosít,
 • univerzális, bármilyen járművön használható; Ideális bármilyen lakkozáshoz,
 • megvédi a lakkozást a korróziótól, repedésektől, karcolásoktól és más mikrosérülésektől.
 • megelőzi a rozsdásodást,
 • védelmet nyújt a lúgos folyadékok ellen, amiket kocsimosókban használna,
 • hidrofób hatást nyújt, tehát lepereg a víz a karosszriáról, hogy jobban védje azt.

A gyártó hivatalos oldalán megnézhetjük, hogy pontosan mit találhatunk a Nano Armor 600 készletben. A készítmény megvásárlásával a következőket kapjuk:

 • applicator, ami megkönnyíti a termék felvitelét a felületekre,
 • kesztyű,
 • instrukciók a termék használatára

A fényezés a termékkel körülbelül 30 percet fog igénybe venni.

Hogyan kell használni a Nano Armor 600-at?

A készítményt a gyártó utasításainak megfelelően kell használni, hogy hatásosan működjön. Érdemes a kocsit alaposan megmostni, mielőtt használná a Nano Armor 600-at. A megtisztított felület legyen piszokmentes és egynletes. A következő lépés a karosszéria zsírtalanítása és a folyadék felvitelen. A gyártó leírása alapján az applikátorként használhatunk szivacsot vagy mikroszálas rongyot. Ezután dörzsölje a terméket a kocsira. Ismételje meg ezt a folyamatot néhányszor, hogy megszabaduljon a felületen lévő sérüléseken. A gyártó 6 réteget ajánl a termékből. Így teljes mértékben megvédhetjük a kocsit a külső tényezőktől.

Nano Armor 600 – hatások

A Nano Armor 600 fő előnye, hogy megvédi és fényezi a karosszériát. A gyártó elmondása alapján a folyadékkal a következő előnyökkel is szert tehet.

arm cleaning car

A Nano Armor 600:

 • egyszerű használni,
 • megóvja a lakkot a mikrosérülésektől és az erős vegyszerektől,
 • lefedi a kocsit,
 • megerősíti a színeket,
 • fényezi a felületeket,
 • hidrofób hatást garantál.

Mi több, a gyártó garantálja, hogy a kocsi színe és ragyogása felviszi a kocsi árát egy lehetséges eladás előtt.

Nano Armor 600 – hol lehet megvásárolni? Ár, boltok

A Nano Armor 600 ára a hivatalos oldalon 12500 Ft. Néha a gyártó kedvezményesen árulja a terméket, így érdemes ilyenkor megvásárolni, hogy pénzt takarítson meg.

Az eredeti terméket csakis a forgalmazó hivatalos online boltjában vásárolhatjuk meg. Vegye figyelembe, hogy más oldalakról való rendelés rizikós lehet. Érdemes megbízható forrásból vásárolni, hogy ne hamisítványt kapjon.

Nano Armor 600 – vásárlói félemények, forum kommentek

A Nano Armor 600 egy valódi újdonság, szóval nem volt egyszerű véleményeket találni róla. Néhány fórumos hozzászólást találtunk, íme:

Markus_01: A barátaim folyamatosan mondogatták, hogy meg kéne már mosnom az autómat, annak ellenére, hogy gyakran jártam kocsimosóba. Nem akartam beismerni, hogy egyszerűen így néz ki a kocsim. Az autó nem volt régi, de a festést fel kellett frissíteni. Megvásároltam a Nano Aromr 600-at, hogy újra ragyogjon a karosszéria. Néhány nap múlva meg is kaptam a csomagot. Ebben volt a termék, egy applicator és a használati útmutató. Megtisztítottam a kocsit a gyártó instrukciói alapján és elkezdtem a fényesítést. Az elején szkeptikus voltam, de néhány réteg után láttam a különbségeket. A kocsi úgy nézett ki, mintha új lenne! A legviccesebb az volt, ahogy a barátaim reagáltak. Természetesen meglepődtek és mindenki tudni akarta, hogy mit csinátam, hiszen a kocsim úgy nézett ki, mintha több milliót érne. Tényleg kiváló termék, merem ajánlani másoknak is.

Rybnek: Vettem egy új kocsit, ezért kerestem egy hatásos készítményt, ami megvédené a festést rendesen. Nem rejtegetem, el akartam kerülni a karcolásokat és az elszíneződéseket, amik nem igazán néznek ki jól. Miközben keresgéltem, rátaláltam a Nano Armor 600-ra. A termék jól nézett ki, ezért vettem meg a terméket. Két hétnyi használat után, be kell ismernem, ogy a folyadék kiváló védelmet nyújtott a kocsinak és a kinézete is sokkal jobb lett. Szerintem jó ötlet volt megvenni. A lakkozás meg lett védve és fényes lett, mi mást akarhatnék még? Minden autótulajdonosnak hasznára lehet.

Nano Armor 600 – a szerkesztőség véleménye

Ahogy a mondás is tartja, jobb félni, mint megijedni, így érdemes egy hatásos és biztonságos készítményt használni a lakkozás megóvására. A felhasználók véleménye alapján a Nano Armor 600 nem csak megvédi a karosszériát, hanem erősíti a színezést is és fényessé teszi azt. Így egy hasznos, könnyen használható termékről beszélünk és nem kell tapasztaltnak lennie, hogy kifényezze autóját a termékkel. Bizonyos, hogy egy karbantartott és ragogyó autó egyfajta névjegykártya is egyben. Érdemes még ma kezelésbe vennie a kocsiját, hogy megelőzze a sérüléseket és a piszkolódást. A Nano Armor 600 minden ígéretet beváltott, mint ahogy a fórumon olvasott pozitív visszajelzések is mutatják. Összességében a terméket érdemes kipróbálni.

Használt már hasonló készítményt? Próbálta már a Nano Armor 600-at? Hogyan értékelné a terméket? Várjuk a kommenteket.

UWAGA!
ecoquantum saver produkt
Különleges akció: akár 50% kedvezményAz akció ideje: 23.59
ecoquantum saver produkt
A Nano Armor 600 “folyékony üveg”, amely megvédi autóját, és áthatolhatatlan akadályt teremt a por és a víz számára.
Ez teljes védelmet nyújt az autójának és ellenáll a korróziónak. Ez javítja autója megjelenését és funkcionalitását. Az autó pár hetes használat után új ragyogást kap. Nincs szükség autómosóra.


A leárazás a következő időpontig tart: 11:59

A készlethiány miatt az értékesítés időben korlátozott.

Speciális leárazás: 50% KEDVEZMÉNY + visszatérítés a termékkel való elégedetlenség esetén

Kapja meg a kedvezményt

8 gondolatok “A Nano Armor 600 egy olyan termék, ami revitalizálja és kifényezi a kocsik karosszériáját. Nézzük meg, hogy mit gondolnak a felhasználók és, hogy érdemes-e pénzt költeni a termékre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük