1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (No Ratings Yet)
Loading...

Active Detox Patches – test tisztító tapaszok. Értékelések, ár és összetevők.

active detox patches

Bár már a 21. században élünk, még mindig nem szabadultunk meg sok egészségügyi és parazitákkal kapcsolatos veszéllyel. Mi több, egyre több és több műanyagot fogyasztunk a feldolgozott élelmiszerek miatt, és a városok szennyezettsége is behatol a testünkbe. Hogyan védjük meg magunkat mindettől? Manapság egyre többen és többen használnak tapaszokat a test méregtelenítésére – Active Detox Patches. Vajon ezek tényleg működnek? Nézzük meg a véleményeket, hogy megtudjuk, megéri-e az árát.

Szükségünk van parazita-ellenes tapaszokra?man

Manapság a higiénia sokkal jobb, mint néhány évtizeddel ezelőtt, de még mindig nem győztük le a betegségeket és a parazitákat. A tudósok figyelmeztetnek mindenkit, hogy folyamatosan egyre több és több káros anyagnak vagyunk kitéve, ezáltal sokkal nagyobb eséllyel leszünk betegek, beleértve a rákot is.
Szóval kijelenthetjük, hogy – amennyiben törődünk az egészségünkkel – fontos hogy, szert tegyünk olyan gyógymódokra, amelyek hatásosan tisztítják a testünket. Manapság lehetetlen teljesen megvédeni magunkat a civilizáció hatásaitól. Így a tisztító kezeléseket mindenkinek be kéne iktatnia a napirendjébe, ha egészséges akar maradni.
Az egyik ilyen kezelés egy Japán tudósok által kialakított módszer – Active Detox Patches. Japán egyike azon országoknak, ahol hatalmas méretű a túlnépesedés és a szennyezettség. Japánban olyan dolgok is kaphatók, mint például egy alumíniumdoboz…amiben friss levegő van. Vessünk egy pillantást a Keleti találmányra és ellenőrizzük az összetételét, működését és hatásosságát

Active Detox Patches – hogyan működik? Összetevők

A gyártó előírásai alapján az Active Detox egyszerűen működik. Csupán a talpadra kell ragasztani éjszakára. Ezután a különlegesen kiválasztott összetevők (faecet kivonat és különleges gyógynövények) kiszívják az összes méreganyagot a testből. A tapaszok felszívják ezeket és sötétebbek lesznek. Ez bizonyítja, hogy a terméknek tisztító hatása van. Az egész kezelés körülbelül 30 napba telik. A végére a test megszabadul minden káros anyagtól.

Miért kell a tapaszokat a lábadra raknod? Ezt már az ősi Keleti gyógymódok is alkalmazták. Doktor Yamadado, Japánból – aki támogatja ezt az innovatív testméregtelenítő módszert – leírja, hogyan működnek a méregtelenítő tapaszok:

Az egész test “térképe” a lábunkon található. A megfelelő pont stimulálásával, ami felelős egy szervért, gyakorlatilag gyógyíthatjuk azt. Ha a tapaszt ide helyezzük, a tapasz kiszívja a méreganyagokat abból a szervből. A nyugati orvosok tartanak a távol-keleti gyógyszerektől, pedig már évtizedek óta gyógyítunk vele embereket.

Dr. Yamado

Méregtelenítő tapaszok – hatások

Az Active Detox Patches tapaszok:

 • Eltüntetik a parazitákat a testből
 • Megtisztítják a testet a mérganyagotól és nehézfémektől, amik a szmogban vannak
 • Javítják az egészséget a belső szervek védésével – szív, máj, has, tüdő
 • Javítják a bőrt
 • Helyreállítják a bél romlását
 • Leszámolnak az anémiával
 • Leszámolnak a túlsúllyal, a káros zsírszövetek eltüntetésével
 • Gyógyítja az álmatlanságot
 • Több energiát ad

Egy másik előnye a tapaszoknak a méregtelenítő pirulákkal szemben a gyors hatásuk (a tapaszok 12x gyorsabban hatnak). 30 napnyi használat után a test megszabadul az egészségügyi problémáktól, amelyeket a káros anyagok okoznak, és a test visszanyeri az energiáját.stomach-ache

A tudományos közösségek névtelenül egyetértenek abban, hogy az Active Detox Patches egy gyógyászati áttörés. Ez a gyógymód rendkívül hatásos less a jó egészség fenntartásában egy olyan könryezetben, ami tele van káros anyagokkal és toxinokkal, amelyek behatolnak a testünkbe a feldolgozott élelmiszereken és szennyezett levegőn keresztül.

LÁTOGASD MEG A GYÁRTÓ OLDALÁT KEDVEZMÉNYÉRT

Az Active Detox Patches hatásossága – kutatási eredmények

Elvégeztek egy tesztet 122 emberen, akik 23 és 75 év között voltak – az Active Detox Patchs használata jelentős javulást eredményezett az egészségükben. A kutatás célja az volt, hogy megnézzék, a termék által jobban fogják-e érezni magukat a résztvevők anélkül, hogy megváltoztatnák az étkezési szokásaikat vagy életstílusukat. A következő eredmények születtek:

 • A tapaszok már egy napnyi használat után hatottak – a megvizsgált csoport jelentős stressz- és fáradtság csökkenést észlelt, miközben az energiájuk megnövekedett,
 • A vizsgált emberek 97%-a tanusította, hogy megszűntek a reumás- és ízületi fájdalom
 • A túlsúlytól szenvedők 95%-a tapasztalt fogyást és zsírcsökkenést
 • A bőrproblémákkal rendelkezők 90%-ának javult a bőre
 • 98% tapasztalt javulást a belső szervek, idegrendszer és húgyúti rendszer működésében.

Active Detox Patches – ár és hol lehet megvásárolni. Boltok, jófogás, gyógyszertárak

Kétféle csomagban kaphatók a tapaszok – EKO és MAX

Az EKO csomag egy 5 napos kezelés, ami összesen 25000 Ft-ba kerül. Egy csomag tapasz tartozik ebbe a csomagba. Néhány vásárló kedvezményes áron szerezte meg – 12500 Ft. Viszont ez egy limitált ideig fennálló kedvezmény.

A MAX csomag a teljes, 15 napos kezelés: 2 csomag + 1 ingyenesen. Az átlagos ár 75000 Ft és a limitált kedvezmény csökkenti az árat 25000 Ft-ra.

LÁTOGASD MEG A GYÁRTÓ OLDALÁT KEDVEZMÉNYÉRT  

Active Detox Patches – reviews

A gyártó adatai alapján több, mint 100 000 ember használta már a tapaszokat. Ezek az emberek kiemelték, hogy a kezelés javította az egészségügyi állapotukat és leszámolt az egészségügyi problémákkal, amelyek már rég fennálltak náluk. Magyarországon az Active Detox Patches viszonylag új termék. Viszont már olvashatunk arról, hogy mit gondolnak azok, akik már használták:

Péter, Budapest: Már több, mint két éve vannak egészségügyi problémáim, mert nagyvárosban lakok. Sajnos a családom is itt él és én is itt dolgozok, szóval muszáj itt lennem. A költözés nem opció… Az orvosok nem tudtak segíteni. Továbbra is egészségügyi problémáim voltak és senki nem tudott segíteni. Ezért gondoltam azt, hogy semmit nem veszíthetek, amikor láttam egy Active Detox Patches cikket. A hatás jobb volt, mint amit el mertem volna képzelni. A javulás azonnali volt. Miután befejeztem a kezelést, minden egészségügyi problémám eltűnt. Bárcsak hamarabb rátaláltam volna a tapaszokra.

Veronika, Debrecen: Először szkeptikus voltam. Azt hittem lehetetlen, hogy tapaszok kitisztítják a testet. A barátom viszont nem szállt le rólam, amíg ki nem próbáltam a tapaszokat. Tudta, hogy egészségügyi problémáim voltak, mert már évek óta barátok voltunk. Kipróbáltam és ez volt az egyik legjobb döntésem, amit mostanában hoztam. A méregtelenítés sikeres volt és már sokkal jobban érzem magma. Bár már egészséges vagyok, még mindig használom az Active Detox Patches-t preventív céllal, mert szerintem egy remek találmány.

Mónika, Budaörs: El sem hiszem, hogy ma, a 21. században, még mindig lehetünk parazitásak! Én magamról egy orvosi vizsgálat után tudtam meg. Fáradt voltam és emésztési problémák is felléptek. Elmentem szakemberhez és a diagnózis az volt, hogy “hívatlan vendégek” voltak a testembe. Ételen keresztül jutottak be. Sokat hallunk manapság a szennyezett húsokról…Szerencsére néhány nappal előtte olvastam egy cikket a méregtelenítő tapaszokról. Úgy döntöttem, hogy azonnal kipróbálom őket. A kezelés után újra ellenőriztettem magam és a paraziták eltűntek. Hatalmas megkönnyebbülés volt. Mit több, az általános egészségem is javult, még a szívem is! El sem hittem, de igaz.

Érdemes az Active Detox Patches-t használni?

A tudományos kutatások és a felhasználói vélemények is egyetértenek – az Active Detox Patches-t érdemes használni. Hatásosan megtisztítják a testet minden parazitától és káros anyagtól. Ez nagyban hozzájárul az egészségünk javulásához.

Figyelem!
muscleup-patches
Már akár 65%-al olcsóbban! A kedvezmény véget ér: 23.59

Az Active Detox Patches egy modern méregtelenítő módszert testesít meg a távol-keletről. Remek gyógymódként ismerték ezt a módszert már évszázadok óta.

A tapaszok felszívják a káros anyagokat a testből és jelentősen javítják az általános egészségi állapotot. Ne várakozzon, rendelje meg most.


A leárazás a következő időpontig tart 23.59

A készlethiány miatt az értékesítés időben korlátozott.

Speciális leárazás:  akár 50%  KEDVEZMÉNY + visszatérítés a termékkel való elégedetlenség esetén!

Kapja meg a kedvezményt

17 gondolatok “Active Detox Patches – test tisztító tapaszok. Értékelések, ár és összetevők.

 1. Nagyon jó termék. Hatékonyan eltávolítja a levegőből belélegzett kórokozókat és káros anyagokat. Kötelező darab, ha városban élsz.

 2. Gyakran fájt a fejem. Nem tudtam, hogy miért. Hallottam, amint a buszon két idősebb nő beszélgetett az aktív detoxról. Először ki akartam volna nevetni őket, de ahogy folytatták a történeteiket, egyre inkább elkezdett érdekelni ez az újdonság és rákerestem az interneten is, mert féltem, hogy el fogok feledkezni róla. Amint hazaértem, úgy döntöttem, kipróbálom ezt a gyógyszert. Meglepetésemre elpusztította a kórokozót, ami belülről támadott rám. Most már teljesen élvezhetem az életet. A fejfájások elmúltak, jobban érzem magam, jobban is alszom, azt is észrevettem, hogy a bőröm is fényesebbé vált. Legalábbis a feleségem ezt mondta. Mindenképpen ajánlom ezeket a tapaszokat.

 3. Igen, kedvesem, vigyázni kell. Az iskolákban, óvodákban, bölcsikben gyakran nagyon sokan fertőzik meg egymást, és aztán otthon is mindenki megbetegszik. Vettem egy nagy csomagot a tapaszokból, mindannyian használjuk

 4. Visszatekintve már azt feltételezem, hogy több éve megfertőződhetett a testem. Nagy eséllyel okozhatnak autoimmun betegségeket, és biztosan hozzájárulnak az ételallergiákhoz és az emésztési panaszokhoz. Szerencsére ezen tapaszok használata hatékonyan pusztítja el ezeket a kártevőket

 5. Engem meggyógyítottak. Óvodában dolgozom, megfertőződtem valami kórokozóval, és 10 nappal a tapaszos kezelés után már újra egészséges voltam.

 6. Az eredménye jobb volt, mint vártam, nem volt több fájdalom és görcs. Bizonyították számomra, hogy elpusztítja a kórokozókat és tervezem ezt a terméket legalább évente egyszer használni, hogy kártevőmentes legyek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük