1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (64 votes, average: 2,98 out of 5)
Loading...

Active Speaker – Vélemények, A mi véleményünk – Nyelvkurzus

Active Speaker – Vélemények, A mi véleményünk – Nyelvkurzus

Segíthet-e az Active Speaker idegen nyelvet tanulni?

Napjainkban egyre gyakoribbá válnak az olyan esetek, amikor a nyelvek ismerete sokat segíthetne. Sokan angolul sem tudnak. Egy külföldi munkahelyre vagy szabadságra vágyik, de nem tud idegen nyelven beszélni? De mit kellene tennünk, ha nem engedhetjük meg magunknak, hogy drága, hosszú kurzusokban vegyünk részt? Egyre több online gyors nyelvtanfolyam van, amely rövid idő alatt sokat ígér. Az Active Speaker egy hatékony és figyelemre méltó módszer. Olvassa el a cikket, és tájékozódjon Tomas Nilsson – Activ Speaker nevű tanfolyamáról.

Active Speaker – Tomas Nilsson nyelvtanulási módszere

Active Speaker – Vélemények, A mi véleményünk – Nyelvkurzus

Az Active Speaker promóciós cikkéből megtudhatjuk, hogy a módszer készítője egy Tomas Nilsson nevű nyelvész. Grzegorz Lewandowskivel együtt bevezette hazánkban az automatizált nyelvtanulást. Tomas Nilsson már 15 éve működik saját nyelviskolájában, ahol több mint 4700 embert tanított minden lehetséges nyelvre, azaz angolul, franciául, németül, japánul, svédül. Tényleg szabadalmaztatott egy olyan eljárást, amely segít idegen nyelven tanulni?


!! Felfedezte a világ legjobb nyelvtanulási módszerét. Kattints és nézd meg, hogyan sajátíthatsz el egy nyelvet 14 nap alatt !!


Active Speaker – Hogyan működik?

Active Speaker – Vélemények, A mi véleményünk – Nyelvkurzus

Az Active Speaker automatizált nyelvtanulási mód használatával az alkotók ígéretet tesznek a következő eredményekre:

  • 14 nap alatt megtanul egy nyelvet
  • kommunikáció egy középfokú középiskolai szinten 2 hét múlva

Az Activ Speaker formula a 3 fő területen működik:

  • megszünteti a tanulási ellenszenvet
  • stimulálja az agyat és a memóriát, hogy ötször hatékonyabban működjenek
  • automatikusan gyorsabban tanul

Active Speaker – Vélemények

Még nem sok kritikát olvashatunk a módszerrel kapcsolatban. Ez egy viszonylag új termék, amely még mindig a nyelvtanfolyamokon kívül működik. Ilyen esetekben azt ajánljuk olvasóinknak, hogy elemezzék, hogy az Active Speaker megéri-e az árát. Tomas Nilsson azt állítja, hogy módszerével két héten belül képes nyelvet tanítani – volt valaki, aki ezt bizonyítja? Kérjük Önt, hogy ossza meg tapasztalatait az alább, a megjegyzésekben. Bizonyára azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a nyelvtudás elnyerése függ az egyéni hajlamtól. Vajon az Active Speaker meg tudja szüntetni ezeket a korlátokat, és mindannyian hatékonyan tanulhatunk?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük