1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

EcoQuantum Saver – felére csökkent villamosenergia számlák? Olvassa el a véleményeket

ecoquantum-saver-top

A villamos energia ára folyamatosan nő; így sok ember keresi a számlák csökkentésének módját. Az ötletek különbözőek. Az energiafogyasztás csökkentésére speciális eszközök vannak. Az egyik az EcoQuantum Saver. Hogyan működik, és teljesíti-e a funkcióját? Itt található a válasz minden kérdésre.

Valószínűleg mindenki tudja, hogy milyen az áremelkedés hazánkban. Ezek gyakorlatilag az élet minden területére vonatkoznak, beleértve a villamos energia fogyasztást. A villamos energia ára folyamatosan növekszik. Ezért normális, hogy mindenki a pénzmegtakarítás minden lehetséges módját keresi. Energiatakarékos eszközök, energiatakarékos izzók és a szükségtelen eszközök kikapcsolása csak néhány módszer. Vannak, akik még több módszerrel is próbálkoznak, nevezetesen “kifinomult” módszerekkel, amelyek a számlálókkal való bütyközésen alapulnak. Ilyesmit nem javasolunk, mert a felismerés esetén a következmények meglehetősen költségesek lehetnek.

Ugyanakkor más módszerek is megjelentek – teljesen legálisak. Eddig nem ismerték, de a lengyelek egyre gyakrabban használják őket, és egy véleményen vannak, hogy ezek egyszerűen hatékonyak. Egy EcoQuantum Saver nevű eszközről beszélünk. Vizsgáljuk meg közelebbről, hogyan működik, és mit ad nekünk. Ellenőrizzük azt is, hogy néznek ki a vélemények.

EcoQuantum Saver – mi ez?

washing-machinesAz EcoQuantum olyan eszköz, amelynek feladata az összes háztartás elektromos hálózatához csatlakoztatott eszköz villamos energia fogyasztásának csökkentése. A készülék közvetlenül befolyásolja a villamos energiát, kiküszöböli az úgynevezett passzív áramot (csak szükségtelenül túlterheli a hálózatot és veszteségeket generál). Csak aktív áram marad, amelyet az elektromos eszközök veszteségmentes tápellátására használnak.

A reaktív áram kiküszöbölése szintén az alacsonyabb energiafogyasztást eredményezi a számlálón, ami szintén csökkenti a számlákat. Fontos azonban, hogy az eszköz teljesen legálisan működik, és nem csalja a számlálót, ezért biztosak vagyunk abban, hogy használatának nincs negatív következménye az energiaszolgáltató megtévesztésének vádja formájában.

Nyugat-Európában az ilyen típusú megtakarítók használata nagyon népszerű. A kutatások azt mutatják, hogy minden második háztartás használja őket. Nemcsak magánlakásokban és házakban használják. További üzletekben, irodákban, étkezési helyekben, fitneszközpontokban, ipari létesítményekben és sok más helyen is alkalmazzák.

EcoQuantum Saver – hatások

Az EcoQuantum Saver használatának eredményeként a havi villanyszámlák 30-50% -kal csökkennek (az alkalmazott eszközöktől függően). Ez azonban nem minden. A passzív áram kiküszöbölése csökkenti a hálózat túlterhelésének kockázatát és meghosszabbítja az elektromos készülékek élettartamát a háztartásban. Ez azt is okozza, hogy az elektromos készülékek kevesebb elektromágneses sugárzást bocsátanak ki. Mint köztudott, az ilyen sugárzás káros az emberekre. Ha az elektromos készülékek tisztább energiát használnak, felesleges reaktív áram nélkül, akkor kevesebb sugárzást bocsátanak ki, ami nyilvánvalóan egészségünk védelmére utal.

EcoQuantum Saver előnyei

Az eszköz előnyei:

  • könnyű használat – az összeszerelés nagyon egyszerű, és bárki megteheti, még egy gyermek is tudja kezelni
  • teljesen jogszerű- a készülék nem csalja a számlálót, hanem csak az energia hatékonyabb felhasználását eredményezi
  • a villamos energia számlák csökkentése mellett meghosszabbítja az elektromos készülékek élettartamát
  • csökkenti az elektromos eszközök által kibocsátott káros elektromágneses sugárzás mennyiségét

A hatékonyságot számos tanulmány megerősítette, és tudományosan magyarázható. A befektetés megtérülésére 1-2 hónapon belül kerül sor.

Hogyan telepítsük az EcoQuantum Saver-t?

Az eszköz telepítése nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy a készüléket közvetlenül a háztartás áramforrása mellé helyezi. Helyezze őket a kapcsoló berendezésbe, tehát a biztosítékdobozba. Mindenesetre a gyártó utasításai mindent elmagyaráznak. A villamosenergia-fogyasztás egyéb lehetséges forrásai is fel vannak sorolva, ahol a készüléket fel lehet szerelni.

Az eszköz felszereléséhez nincs szükség további szerszámokra. Bárki képes kezelni különösebb kézügyesség nélkül.

EcoQuantum Saver – ár és hol vásárolható meg

Az EcoQuantum Saver ára a választott csomagtól függ.

  • Egyszemélyes ajánlat, egyedülállók számára ajánlott – 1 tétel – 27000 Ft áron. Kedvezményesen 13500 Ft áron megvásárolható.
  • Családi ajánlat, akár 5 fős család számára ajánlott – 2 + 1 darab ingyen – 81000 Ft áron. Kedvezményesen 27000 Ft áron megvásárolható.
  • Üzleti ajánlat, vállalkozásoknak ajánlott – 3 + 2 elem ingyen – 135000 Ft áron, Kedvezményesen 40500 Ft áron lehet kapni.

Az eladások szórványosak, tehát ha rákapnak, jobb, ha gyorsan döntenek. Az eszköz iránti érdeklődés nagyon magas, így a gyártó ritkán dönt a kedvezményekről.

Az eszközt a gyártó weboldalán lehet megvásárolni. Biztos lehet abban, hogy az eredeti terméket kapja. Jelenleg nem érhető el más weboldalakon, beleértve az aukciós portálokat. Ha ezt az eszközt nem az eredeti gyártó webhelyéről vásárolja, akkor fennáll annak kockázata, hogy hamisítványa lesz. Ezért legyen óvatos, és csak megbízható forrásról vásároljon!

Vélemények az EcoQuantum Saver-ről és a fórum megjegyzései

Milyen vélemények vannak az eszközről? Nézzük meg, mit írnak róla a weboldalakon – fórumokon és közösségi hálózatokon.

Máriusz N., 28: Újonnan épült házban élünk, pénzeszközeinket erősen kimerítették az építési munkák, ezért megtakarításokat kell keresnünk, ahol csak lehet. Ezért a vízen és az energián próbálunk spórolni. Már olvastam erről az eszközről. Keresés során rátaláltam az EcoQuantum Saver-re, amely állítólag elektromos energiát takarít meg. Nem gondolkodtam túl sokáig és megvettem. Megérkezett, az utasításoknak megfelelően a számláló mellé telepítettem és vártam eredményeket. Amikor egy hónap elteltével láttam a számlát, kellemesen meglepődtem – az összeg alacsonyabb volt a szokásosnál, csaknem fele annyi. Ezért gondolom, hogy jó döntés volt, és mindenkinek ajánlom ezt a megtakarítási módot.

Krisztián R., 35: Mindenkinek ajánlom, aki pénzt akar megtakarítani. A beruházás egy hónap elteltével visszatér, és ez teljesen törvényes módszer, így senki sem panaszkodhat arra, hogy csaljuk a számlálókat. Eddig nem találtam jobb módszert az energia megtakarításra.

Nelli C., 43: Amikor hallottam az eszközről, úgy döntöttem, hogy megveszem. Megrendeltem, és a második napon délután már megjött a csomagom. Azt hittem, itt a teszt ideje – tehát feltelepítettem a készüléket. 🙂 Nos, a legközelebbi fizetéskor 1/3-kal kevesebb volt a számla. Már 2 hónappal később az árra visszatérült és most csak az EcoQuantum garantálja a megtakarítást. Az irodámba is megvettem,és már ott is spórolok. Ajánlom:)

EcoQuantum Saver – a szerkesztőség véleménye

Érdemes-e az EcoQuantum Saver eszközt ajánlani azoknak, akik az áramon szeretnének spórolni? A fenti vélemények magukért beszélnek, itt megjegyzésünk valószínűleg felesleges. Egyedül azt szeretnénk megismételni, hogy az eszközt a gyártó hivatalos oldalán kell megvenni.

Figyelem!
muscleup-patches
A GYÁRTÓ OLDALA. RENDELJEN MOST ÉS SPÓROLJON 70%! A leárazás a következő időpontig tart 23.59

Az EcoQuantum Saver olyan eszköz, amely lehetővé teszi a villamosenergia-számlák 30-50% -os megtakarítását.

Az eszköz a szükségtelen reaktív energia kiküszöbölésének elvén működik, amely túlterheli a hálózatot, és több felhasználást generál a pulton. Ez egyáltalán nem szükséges az elektromos eszközök megfelelő működéséhez.


A leárazás a következő időpontig tart 23.59

A készlethiány miatt az értékesítés időben korlátozott.

Speciális leárazás: akár 50% KEDVEZMÉNY + visszatérítés a termékkel való elégedetlenség esetén!

Kapja meg a kedvezményt

18 gondolatok “EcoQuantum Saver – felére csökkent villamosenergia számlák? Olvassa el a véleményeket

  1. Be kell vallanom, hogy őszintén meglepődtem, mert az összes ilyen típusú ökológiai megtakarító és isten tudja, mi szokásosan csőbe húzott, de ebben az esetben alaposan utána néztem, és kiderült, hogy senki sem panaszkodott rá. Ezért megrendeltem, és kiderült, hogy valóban működik, mit mondhatnék, nagyon boldog vagyok, mert tényleg sokkal kevesebbet fizetek az elektromos áramért

  2. Ha valaki megkérdezi, hogyan működik – azt javaslom, hogy olvasson a piezoelektromos jelenségről, a kondenzátorok használatával együtt. Ez lehetővé teszi negatív ionokat összegyűjtő mátrixok létrehozását és megtisztítja az elektromos áramot a felesleges szennyeződésektől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük