1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (89 votes, average: 4,87 out of 5)
Loading...

Fusion FuelSaver – üzemanyagot takarít meg és megtakarítja az otthoni költségvetést. Ismerje meg

Fusion FuelSaver - üzemanyagot takarít meg és megtakarítja az otthoni költségvetést. Ismerje meg

Vannak olyan eszközök a piacon, amelyek korlátozzák az égést az autóban. Az egyikük a Fusion FuelSaver. Tényleg takarít üzemanyagot? Ha igen, mennyit fog havonta megtakarítani? Nézze meg, mit gondolnak a felhasználók. Ismerje meg a készülék hatásait, véleményeket és az árát.

Fusion FuelSaver - üzemanyagot takarít meg és megtakarítja az otthoni költségvetést. Ismerje meg A négy kerék minden felhasználója jól tudja, hogy az autó költségeket generál. Ez egy feneketlen “pénzdoboz”, amely folyamatos pénzösszeget igényel. Az OC és a szerviz költségei egy dolog. Az üzemanyagköltségek azonban súlyosabbak. Szerencsére a benzinre, a dízelre vagy az LPG-re havonta felhalmozódott összegek némileg kiszámíthatók, és ami még fontosabb, lehet korlátozni.

A piacon speciális eszközök vannak az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében. Az egyik a Fusion FuelSaver üzemanyag-mágnesezője. Hogyan működik és tényleg működik? Hogyan kell használni? Használatakor valóban van esélyünk arra, hogy korlátozzuk üzemanyagköltségeinket?

Fusion FuelSaver – utasítás, telepítés. Működik a dízellel?

A gyártó kijelenti, hogy a Fusion FuelSaver telepítése nem igényel különleges képességeket. A legfontosabb, hogy ne hibázzunk a csővezeték kiválasztásakor (üzemanyagcsőnek kell lennie).

A Fusion FuelSaver telepítési útmutatója így néz ki:

 1. Nyissa ki a motorházfedelet, keresse meg az üzemanyag-tömlőt, és válassza ki azt a helyet, ahol az eszközt kívánja telepíteni.
 2. Rögzítse az eszközt az üzemanyagcső kiválasztott helyére. A kábelt a készülék két részének kell lennie.
 3. A nagyobb stabilitás érdekében használja a készülékhez rögzített műanyag keretet. A kerékpántnak át kell mennie a készülék főcsatornájában lévő lyukon. Meg kell húzni, és a rögzítés után – ha szükséges – vágja le a műanyag keretet megmaradt, felesleges részét.

Mindez – ha átmentünk ezen a három lépcsőn, akkor az eszköz megfelelően lett telepítve. A gyártó biztosítja, hogy a Fusion FuelSaver is működik, amikor az autó dízelre megy.

Mennyibe kerül a Fusion FuelSaver? Ár és hol lehet megvásárolni

A terméket csak az interneten lehet megvásárolni, leginkább az Vatera-nál vagy a forgalmazó honlapján. Emlékeznünk kell azonban arra, hogy megbízható és tesztelt áruházakban csak Fusion FuelSaver vásárolunk, mert hibás termék vásárlásának kockázata áll fenn. Sajnos ez nem érhető el a gyógyszertárakban, ezért javasoljuk, hogy rendelje meg a terméket a gyártó hivatalos honlapján.

Mit nyújt a Fusion FuelSaver? Alkalmazási hatások – üzemanyag megtakarítást? 

A Fusion FuelSaver gyártója biztosítja, hogy a mágneses alkalmazás használata pénzt takarít meg. Az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás közvetlenül csökkenti az autóhasználat költségeit.

Fusion_fuelsaver1Az eszköz létrehozója kijelenti:

 • Akár 20% -kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás
 • Növelje a motorhatékonyságot 5 LE-ig
 • Káros vegyületek kibocsátásának csökkentése 40-50%-kal

A fenti biztosítékok tükröződnek-e a valóságban?

Fusion FuelSaver – vélemények. Mennyit költhet az üzemanyagra?

A Fusion FuelSaver egy új termék, de észrevételeink azt mutatják, hogy már megtapasztalta az elégedett felhasználók egy csoportját, akik pozitív véleményt nyilvánítottak róla. A termék felülvizsgálatát végző felhasználók számára az eszköz ténylegesen csökkentette az üzemanyag-fogyasztást.

Az alábbiakban olvashatók azok az emberek, akik használják az eszközt (az eredeti becenevek megmaradtak).

Tomaszkrol: A telepítés után az üzemanyag-fogyasztás valójában csökkent. Korábban az autó kb. 9 liter égett, a beszerelés után 7 liternél kevesebbre esett (Opel Signum autó, dízel).

Azazel93: Kétlem, hogy valószínűleg nem vásárolnék meg magam, de ajándékként kaptam, így nem kértem semmit. Kiderült, hogy valójában az autó kevesebbet égett. Ha nem lenne ajándék, akkor elveszíteném az esélyt sok megtakarításra (kb. 400 havonta).

Bart: ajánlom, mert pénzt takarít meg. Utazásommal havonta kb. 200-t takarítok meg.

Hogyan lehet megtakarítani az üzemanyagot? Fusion FuelSaver – szerkesztői vélemény

A felhasználók véleményei és megjegyzései azt mutatják, hogy a telepítés során a Fusion FuelSaver csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, ami közvetlenül a készpénztakarékossághoz vezet. A nyilvántartók havonta több száz zlotyt mentettek.

A felhasználók pozitív véleménye alapján a Fusion FuelSaver-t hatékony módszerként ajánljuk az üzemanyag és a pénz megtakarításához. Ha kevesebbet szeretne fizetni benzin vagy olaj esetén, komolyan fontolja meg a készülék megvásárlását.    

31 gondolatok “Fusion FuelSaver – üzemanyagot takarít meg és megtakarítja az otthoni költségvetést. Ismerje meg

 1. Azt hiszem, hogy munkatársaim közül néhányan már foglalkoztak velük, megkérdezem őket, mert kíváncsi vagyok rá, hogy tényleg működik-e, talán ez jó módja a gázköltségek csökkentésére

 2. Vettem ezt a terméket a közelmúltban, és hadd mondjam el, szkeptikus voltam felé, de én helyeztem a kocsimba, és valóban továbbhaladhat egy tartályon (és ugyanaz volt az útvonal, mint mindig, járművezetők stb.). Tehát ha megkérsz engem – ez működik.

 3. Talán mond valamit többet? milyen autó, üzemanyag-fogyasztás, útvonal? Talán csak egyre kevésbé élvezte az élővilágot?

 4. az autó az Auto Honda Civic 5d. 45 l a tartályban, körülbelül 5/100-ra ég, mivel 50 km-t vezetnek minden nap (egy kisvárosból való ingázás), valamint néhány bevásárlással, így a kölyök emelőt stb. Így minden 3 Hetek, most már több mint egy hónapja jártam.

 5. Úgy néz ki, mintha működne 🙂 Azt hiszem, magam is magam is kapok, mert sokat vezetek. Nehéz telepíteni ezt az eszközt?

 6. nem, csak tedd az üzemanyagvezetékre. Nagyon könnyű, ha bármilyen gondod van, csak kérdezze meg a haverodat vagy valamit, hacsak nem az összes hüvelykujj, nem lenne bajod, hogy segítsen ezzel

 7. rendeltem is, és nem tudok elégetni vele, az üzemanyag-fogyasztás jelenleg észrevehetően alacsonyabb. Átlagosan 8-ról 100-ról körülbelül 6-ra.

 8. Van egy nagyon régi autóm, és minden 100 km-re 10-12 liter gáz ég. Telepítés után azonnal észrevehettem a különbséget, mert az üzemanyag-fogyasztás 6-7 literre csökkent. Nagyon ajánlom, ha pénzt spórolsz 😉

 9. rám ordított rám, mert mindig annyit költenek a gázért, mert mindig vásárlok, és most a Fusion FuelSavernek köszönhetően minden hónapban magam is új pénztárcát vásárolhatok.

 10. Először kétségeim voltak, de úgy döntöttem, hogy megpróbálom, és nagyon örülök, mert egy héten belül vásároltak 2 csomagot.

 11. Értékesítési képviselő vagyok, így a fizetésem nagy részét a gázra költik. Most olyan vagyok, mint a WOW, úgy érzi, hogy egy második fizetéssel rendelkezik, így a Fusion FuelSaver-szel való jótékony vezetés

 12. A férjem megvásárolta, amit elmondhatok, hogy elégedett, mert minden héten egy extra PS4 játékot engedhet meg magamnak

 13. Kezdetben különféle érzelmeket éreztem ezzel a termékkel kapcsolatban, de a szomszédom használta, és ajánlotta, így megvettem, és elmondtam az igazat. Megdöbbentem, hogy 45% -kal alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás, ami valóban nagyon sok, ajánlom mindenkinek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük