1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (39 votes, average: 4,62 out of 5)
Loading...

Hogyan legyen nagyobb a pénisz? Biztonságos és nem biztonságos módszerek.

Hogyan legyen nagyobb a pénisze? Biztonságos és nem biztonságos módszerek.

nagy pénisz a férfiasság egyik jellemzője. A tetején fekszik a makk, amely a legérzékenyebb hely az ember testén. A makk rejtve vannak a fityma alatt, amely leáll az erekció során. Amikor egy erekció történik, két corpora cavernosa és egy corpus spongiosum feltöltődik vérrel, ami a pénisz duzzadásához vezet. Sajnos sok probléma forrása is. A leggyakoribb a méret. Az átlagos pénisz hossza kb. 15 cm. A férfiak közel 90% -ának meg kell elégedniük egy kicsi vagy rövidebb pénisszel. Rengeteg módszer van a pénisz hosszának vagy vastagságának növelésére. Ezek a műtétek és a nem kellemesek, nem úgy mint például a testmozgás, a gél, a krémek, a tabletták. Annak érdekében, hogy teljes mértékben élvezhessük a szexet, meg kell győződnünk arról, hogy az általunk választott módszer biztonságos és alkalmas számunkra. A megfelelő választás a kulcsa a szexuális élvezetnek.

Nem biztonságos módszer

Hogyan legyen nagyobb a pénisze? Biztonságos és nem biztonságos módszerek.Az egyik módszer, ami sokáig az egyetlen volt, sebészeti beavatkozás. Az ilyen eljárás magában foglalja az olyan szalagok elvágását, amelyek a péniszt a csonthoz kötik, így pénisz alacsonyabbra kerül, amitől nagyobbnak tűnik. Ez a fajta eljárás körülbelül 2 cm-el növeli meg a péniszt. Az elkövetkező néhány hónapban a pénisz fokozatosan feszül a hosszabbítókkal, amelyek speciális eszközök, amelyek célja egy pénisz hosszának és vastagságának növelése. Azonban egy ilyen műtét ára meglehetősen borsós, mivel akár több száz ezer forintos árat is elérhet, nem is beszélve arról, hogy az orvostudomány fejlődésének ellenére még sok komplikációval jár. A szexológusok figyelmeztetnek arra, hogy a fő következmény lehet a szabálytalan erekció. Sokan a műtét után sem lesznek elégedettek.

Biztonságos módszer

Számos biztonságos módszer létezik, azaz olyanok, amelyek nem igényelnek sebészeti beavatkozást. Ezek elsősorban:

  • Péniszpumpa
  • Otthoni kezelés
  • Gél és egyéb pénisznövelő formula

Otthoni módszerek

Különböző kultúrákban jöttek létre ezek a speciális gyakorlatok, amelyek serkentik a pénisz növekedését cseppet sem biztonságos módon. Ezeknek a gyakorlatok célja, hogy megváltoztassák a pénisz vastagságát, valamint segítsék az erekció megerősítését vagy az ejakuláció szabályozásának növelését. Ezt a fajta gyakorlást egy férfi maga vagy partnere segítségével végezheti el.

  • Az első módszer egy arab módszer, amelyet úgy hívnak, hogy a gyűrű csúsztatása. A gyakorlat kezdete előtt a legfontosabb elem a felmelegedés. Egy kis törülközőt meleg vízbe áztasson be és tegye a péniszére. Ez körülbelül 30 percig tart. Ezután a péniszt merev állapotba kell hozni. Ezután ragasszuk össze a hüvelykujjunk és a mutatóujjunk hegyeit, hogy gyűrűt alkossanak. A pénisz köré tesszük és meghúzzuk. A gyűrűt le kell csúsztatni a guggolás felé. Ismételje meg többször.
  • Egy másik otthoni módszer egy péniszszorítás. A pénisznek lankadt állapotban kell lennie. Megfogjuk elég erősen a hüvelykujjunkkal és a mutatóujjunkkal a makkunk alatt. Ezután lassan húzzuk előre. Abban a pillanatban, amikor elkezdünk fájdalmat érezni, 10 másodpercig megállunk és így tartjuk. Ismételje meg legalább háromszor.
  • Az utolsó otthoni módszer a péniszcsavar. Ezt úgy csináljuk, hogy megragadjuk a péniszünket és nyújtsuk előre, amíg eléggé feszült lesz. Ha érezzük a feszültséget, akkor harminc kört csinálunk az óramutató járásával megegyező irányban. Körülbelül 30 másodperces szünet után ismét tegyük feszültté a péniszt, most harminc kört csinálunk az óramutató járásával ellentétes irányba. Ismételje meg legalább háromszor.

Mielőtt elkezdenénk gyakorolni, jó ötlet, hogy felkészüljünk. Valamilyen kenőanyag vásárlása is segíthet. De a legfontosabb dolog az, hogy emlékezzen a bemelegítésre a gyakorlat előtt. Egyébként nem számíthatunk semmilyen biztos eredményre. De ezek a gyakorlatok is működnek? Ezt a kérdést nem lehet egyértelműen megválaszolni. Határozottan jobb és hatékonyabb pénisznövelő módszerek kerülnek feltalálásra.

Mechanikus

Hogyan legyen nagyobb a pénisze? Biztonságos és nem biztonságos módszerek.Az afrikai törzsek ezt a módszert alkalmazták hosszú ideig a testrészek nagyobbítására. Ennek azonban vannak hátrányai. Kiderült, hogy ennek a módszernek a használatakor sok embernek problémái akadnak a merevedés elérésével, ezért ezek a módszerek hasztalanok.

Az egyik sikeres módszer, ami bár átmeneti, a vákuumos pénisz szivattyú. Az ilyen eszközök teljesen biztonságosak és segíthetnek leküzdeni a merevedési problémákat. Sokféle szivattyú létezik,  üvegből, fémből, műanyagból, akkumulátorral vagy manuálisan. Azonban ez a fajta módszer csak átmeneti lehet, ezért nem ajánlott hosszútávra.

Ez a módszer tehát hatástalan az állandó pénisznövelés számára. A hatások csak rövid életűek.

Gélek és krémek

Ami a választási lehetőségeink számát illeti, itt a farmakológiai megoldások határozottan vezető szerepet töltenek be. A különböző típusú gél, krém vagy tabletták kínálata óriási. De melyik lesz a legjobb? A döntést befolyásoló egyik tényező a hatás. Néhány megoldás jobban a méretet növeli, mások pedig inkább az erekció fenntartására vagy az ejakuláció korrigálására vonatkoznak. Ezért döntöttünk, hogy megkérdezzük a szakértőnket, Kocsis Tamásnak-et. Kocsis úr elmondta, hogy a legfontosabb dolog, hogy tisztában legyünk az általunk választott kiegészítő mellékhatásaival. Azt is elmondja, hogy a piacon megtalálható ezernyi termék közül mindenki megtalálhatja a magának valót. Véleménye szerint a legjobb termék a Penidex Extra. Páciensei nagyon elégedettek ezzel a csodálatos gyógymóddal, amely teljesen biztonságos a természetes hozzávalóknak köszönhetően.

Véleményünk szerint a gél és a hasonló formulák használata határozottan a legjobb módja annak, hogy a péniszed nagyobb és jól funkcionáló. A legegyszerűbb megoldás a gél, a tabletta és a kenőcs. Az elégedett emberek tömege csak megerősíti, hogy jelenleg ez az elérhető legjobb módszer. Annak érdekében, hogy könnyű legyen kiválasztani a megfelelő terméket, az alábbiakban felsoroljuk az általunk ajánlottakat.

Hogyan legyen nagyobb a pénisze? Biztonságos és nem biztonságos módszerek.Hogyan legyen nagyobb a pénisze? Biztonságos és nem biztonságos módszerek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük