1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (35 votes, average: 4,23 out of 5)
Loading...

István Beller szakorvos – Ki ő? Olvassa el a briliáns profi történetét

parasinea-top

István Beller egy nagyon híres magyar szakember aki a parazitákra specializálódott. Jelenleg Németországban dolgozik. Ugyanakkor havonta kétszer meglátogatja Budapestre  egészségügyi tanácsot ad a kollégáinak. Az elmúlt 15 évben vezető kutatásokat végzett a paraziták elleni harcban. Ő volt az együtt új, nagyon hatékony gyógymódot hozott létre a paraziták ellen. Mindkét férfi felfedezte, hogy nem igényel kifinomult kémiai megoldásokat a paraziták leküzdése. A legfontosabb dolog az volt, hogy természetes testmozgást váltsunk ki a paraziták elleni harcban. Pontosan így alakult ki a Parasinea. A termék, annak ellenére, hogy nem régóta van forgalomban, már nagy népszerűségre tett szert. Azok az emberek véleményei, akik a Parasinea-t használtak, lehetővé teszik számunkra, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy ez az emberiség mérföldkője a paraziták elleni küzdelemben.

István Beller – Az ember a Parasinea mögött

A István Beller által vezetett hosszú és kimerítő kutatás eredményeképpen létrejött egy parazita jogorvoslat, egy teljesen természetes formula. A terméket olyan emberekkel fejlesztették ki, akik hosszú ideje szem előtt tartják a parazita betegségeket. Ők garantálják a biztonságot és a hatékonyságot. A kémiai gyógymódok is működnek, de ahogy azt István Beller felfedezte, ezek felhasználásával roncsolódik az emberi test, ami visszafordíthatatlanul megváltoztatja a pácienst. A Parasinea viszont egy teljesen biztonságos termék, amely csak természetes hozzávalókat tartalmaz. Összetétele segít a szervezetben a paraziták leküzdésében és eltávolításukhoz mindössze 30 nap szükséges. Amikor más gyógymódokról van szó, a kezelés sokkal hosszabb ideig tart.

Több a Parasinea-ról István Beller-tól

A Parasinea innovatív termékek a piacon.

István Beller garantálja, hogy a jogorvoslat alkalmazása után a következő hatásokat érhetjük el:

 • az első kezelés után a paraziták és lárváik eltávolításra kerülnek
 • a szervezet felépül a paraziták által okozott kárból
 • javulni fog a beteg általános egészségi állapota
 • elfelejtik a rossz lehelet problémáját
 • a bőrünk megjelenése javulni fog
 • a paraziták által okozott allergiák nem jelentenek problémát tovább
 • az alvási problémák el fognak menni
 • az emésztési funkciók javulnak és a bélműködés normalizálódik
 • a bélbomlás tünetei visszavonulnak, és a parazita tojás aktivitása deaktiválódik.

Sok orvos szeretné látni a nevét az ilyen áttörő megoldás mellett. De csak István Beller. Volt képes ilyen hatékony és biztonságos módszert kifejleszteni. A Parasinea jelenleg az egyetlen olyan termék, amely a piacon megtalálható, és amelynek biztonságát minőségi színvonal jellemzi. A parazitáktól megszabadult emberek pozitív véleményei is megerősítik, hogy a mai cikkben felfedeztünk egy áttörő formulát a paraziták elleni küzdelemben. Használja ki István Beller felfedezését és szabadítsa meg a parazitákat.

Vegyen  Parasinea és kapjon akciót!!

21 gondolatok “István Beller szakorvos – Ki ő? Olvassa el a briliáns profi történetét

 1. Tisztelt Kállai Hudák Parazitológus!
  Nevem nemes Piroska.Az álábbi ondokaim alapján szernék tanácsot kérni Öntől.Kis állataim vannak cicák.Sokat betegeskednek.Mivel gyermekként is már voltam beteg tőlük/Övsömöröm volt/,Sajnos ők is terjesztik a lappangó parazitákat.Kérdésem az alábbi:::::Javasolja e Ön,a parazita ellenes gyógyszer szedését.Székletrekedésem gyakori gyermekkorom óta,majd a felsőléguti torokgyulladás is és tüdőgyulladás is.Szives válaszát nagyon várom.
  Van e valamilyen mellékhatása a gyógyszerkészitménynek?Pl..hányás,hasmanés émelygés,epeholyagbántalom.Tisztelettel.nemes Piroska.

 2. Nem ismerem őt személyesen, de ismerem a Parasinea használatának hatásait. Ez az előkészítés az első kezelést követően a testéből kilépett a parazitákból

 3. Örülök, hogy megtaláltam. Olyan sok időt töltöttem, hogy olyan szakembert keressek, aki egy komoly ügyben megközelítené a problémámat

 4. Meglátogattuk, és azonnal megoldotta a problémámat. Jó dolog, hogy elég szerencsés voltam, hogy megtaláltam őt.

  1. Igen, a húgom képes volt megbeszélni vele. Egyik orvos sem találta meg a gyomorfájás okát. Az első látogatás alkalmával kiderült, hogy lambliája van. Az első kezelés után már sokkal jobban érezte magát. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a férgek nem térnek vissza, és hogy minden tojás kiválasztódott, három kezelésen kellett átmennie. Most úgy érzi, jó. Parasinea is megelőlegeztem, mert ez a szakember azt mondta, hogy ha egy család egy tagja parazitákkal rendelkezik, hatalmas esély van arra, hogy a többi családtag is rendelkezzen velük.

 5. ó lenne valami tényszerű felülvizsgálatot írni, mert rengeteg ember biztosan keres rá. Meglátogattam vele, és azt írta nekem, hogy a Parasinea használjam. Bementem a harmadik kezelésemre, és a gondjaim eltűnnek. Hamarosan újabb látogatást teszek, addig mindent el kell mennie, mint magának az orvosnak – szépen és pontosan úgy, ahogy kellene lennie 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük