1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (69 votes, average: 4,72 out of 5)
Loading...

Mosqiteer –  egy csuklópánt, mely taszítja a rovarokat és a kullancsokat. Úgy néz ki mint egy smartwatch

Mosqiteer –  egy csuklópánt, mely taszítja a rovarokat és a kullancsokat.

A Mosqiteer egy speciális csuklópánt, melynek célja a rovarok (elsősorban az általánosan gyűlölt szúnyogok) valamint a veszélyes kullancsok visszaszorítása.  A termék úgy néz ki, mint egy okosóra. Hogyan működik? Ellenőrizze az értékeléseket, az árat és a működés tényleges hatásait.

Mosqiteer –  egy csuklópánt, mely taszítja a rovarokat és a kullancsokat.A tavasz már itt van és hamarosan nyár lesz. Ami azt jelenti, hogy a legtöbben azt tervezik, hogyan töltsék a szabadban az idejüket vagy már lefoglalták nyaralásuk. Számos módon tölthetjük szabadságunk – egy festői tengerparti szállodában, egy vendégházban a hegyekben vagy egy tó mellett kempigezve. Függetlenül attól, hogy mit választunk, minden bizonnyal ki leszünk téve bosszantó szúnyogoknak körülöttünk és a nap folyamán más rovaroknak is melyek szintén megcsíphetnek minket. Mi a teendő ha el szeretnénk űzni őket? Jó ötlet, hogy olyan különleges termékeket keressünk melyek célja a rovarok elleni küzdelem. Ezek egyike a Mosqiteer. Lássuk mennyire hatékony ez a rovarellenszer.

Mosqiteer – egy csuklópánt, mely taszítja a szúnyogokat, kullancsokat és más rovarokat. Hogyan kell használni?

Mosqiteer egy speciális csuklópánt, mely taszítja a rovarokat (főként legyeket és szúnyogokat) a kullancsokat szintén. A gyártó szerint a termék professzionális védelmet nyújt a kellemetlen lények ellen. Szerkezete az elektromos karórákra. az okosórákra emlékeztet. Az egész csuklópánt matt felületű, vizálló és ellenáll a karcolásoknak, deformációknak. Ezenkívűl egy állítható pánttal érkezik, mely minden szennyeződéstől megtisztítható. Tulajdonságainak köszönhetően, a termék eső esetén nem károsodik. A csuklópánt különböző méretben és színekben érhető el, így mindenki az egyéni ízlésének és preferenciájának megfelelő “elhárító” kütyűt választhat.

A pántokat a test védtelen részein mint a csuklón vagy bokán kell viselni. Illetve a közeli környezetben is felakasztható, mint egy babakocsin, övön vagy pénztárcán stb.

Mosqiteer – működés és összetétel

A Mosqiteer hatása a citromfűből (citronellából) készült növényi illóolajon alapul, mely természetes módon szorítja vissza a rovarokat. Nem csak kozmetikumok vagy parfümök gyártására hanem az élelmiszeriparban is használják. A citronellaolaj az alábbiakról ismert:

 • A rovarokat és pókokat (mint például a kullancsok) sikeresen elűzi
 • Gombaölő és fertőtlenítő
 • Nyugtató hatással van a bőrre a pórusok tisztításával
 • Pihentető illata van

Meddig működik a Mosqiteer szúnyogriasztó? A gyártó szerint a csuklópámt hosszú élettartamú, mert olajalapú és természetes tartósítószereket tartalmaz, amely lehetővé teszi számukra, hogy akár 4 hétig is kitartsanak.

A Mosqiteer csuklópánt használatának eredményei

A gyártó azt állítja, hogy a legfontosabb hatás a rovarok visszaszorítása, beleértve a szúnyogokat, vagy akár a bolhákat is, mely lehetővé teszi számunkra, hogy aludni tudjunk anélkül, hogy aggódnánk a nemkívánatos csípések, vagy akár csak bosszantó zümmögő hangok miatt. Ráadásul a Mosqiteer csuklópánt:

 • Mosqiteer –  egy csuklópánt, mely taszítja a rovarokat és a kullancsokat.Kellemes illatú, mely természetes, frissítő illatanyagot hagy a bőrön
 • Nem hagy olajos foltokat a bőrön
 • Nem korlátozza fizikai mozgásunkat
 • Szabályozható pánttal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a csuklópánt minden viselőhöz alkalmazkodjon
 • Szükségtelenné teszi az olyan extra krémek, spray-k vagy egyéb megoldások használatát, melyek szintén a rovarok visszaszorítását szolgálnak
 • szabadon viselhető a szabadban és beltérben is

Biztonságos a Mosqiteer használata? A felhasználás biztonsága        

A gyártó biztosítja, hogy a Mosqiteer rovarriasztó csuklópántok teljesen biztonságosak. Számos teszt bizonyította, hogy a csuklópántok allergies reakciót nem okoznak, ezért az allergiásoknak is ajánlottak. A csuklópántok természetes összetevőinek köszönhetően nem csak felnőttek, hanem gyerekek is használhatják.

A csuklópántokat már engedélyezték a piacon, miután átment számos speciális vizsgálaton a legnagyobb európai kutatási létesítményekben. Ezenfelül a Mosqiteer tanúsítvánnyal rendelkezik, mely megerősíti, hogy hatékony és biztonságos.

Tudtad, hogy…?

Mosqiteer szúnyog és kullancs visszeverő csuklópánt. Hogyan működik valójában?A Mosqiteer csuklópántokat még az amerikai katonák is használják! Annyira hatékonynak bizonyultak, hogy szerepel a rovarok (főként szúnyogok) és pókfélék (kullancsok) által terjesztett betegségek veszélyének kitett katonák felszerelésében (pl. egy dzsungel béli küldetésnél).

>> Olvasson interjút egy katonai küldönccel a rovarok és kullancsok elleni védelemről

Mennyi a Mosqiteer ára és hol lehet megvásárolni? Mennyi ideig használható?

A Mosqiteer rovarcsillapító csuklópánt ára a folyamatos promócióktól függően változhat. Rendszeres ára: A legalacsonyabb ár, kedvezményesen eddig 97 HUF volt, és kb. 4 hétig használható.

Ez a termék csak online áruházakban található meg, mint például az Vatera vagy a gyártó hivatalos honlapja. Mivel ez a termék nem elérhető a gyógyszertárakban, azt javasoljuk, hogy a forgalmazó hivatalos boltjából vásárolja meg. Csak így tudjuk garantálni az eredeti termék vásárlását.

A gyártó azt javasolja, hogy – amikor a csuklópántot éppen nem használjuk – akkor a készlethez tartozó légzáró tasakban tároljuk. Ily módon a termék hosszú ideig nem veszíti el tulajdonságait, és akár egy hónapig is használható.

Mosqiteer – a felhasználók véleménye és megjegyzései

A termék új a piacon, de már megjelentek az első értékelések és megjegyzések. Az alábbiakban néhányat megmutatunk (az eredeti aláírásokat megtartottuk).

Málna (18 éves): Úgy döntöttem, hogy a következő vakációm során kempingezni megyek. Mindig is egy álmom volt, és most, hogy felnőtt vagyok, végre meg tudom csinálni. Viszont anya figyelmeztetett arra, hogy az ilyen utak gyakran nem érnek jó véget… A szúnyogok mellett a kullancsok is veszélyt jelenthetnek. Ezért valami jó megoldást kerestem, és így futottam online bele a Mosqiteer-be. A csuklópánt állítható, és a saját színt is kiválaszthattam. Arról nem is beszélve, hogy vízálló és könnyen fertőtleníthető! Azt hiszem, a gyártó tudta, mit csinál, mert ez tökéletes megoldás a kirándulásokra. 🙂 Miután az elmúlt hétvégéken kipróbáltam a terméket, el vagyok ragadtatva. Nem csíptek meg a szúnyogok, jól aludtam egy sátorban több éjszaka során és kullancs nélkül értem haza. Ami sajnos nem mondható el a barátaimról, akiken nem volt rajta ez a kütyü. Miután észrevették a csuklópánt használatának pozitív hatásait, rögtön rendeltek pár Mosqiteer-t. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű megoldás a nyaralás során.

 

Gergely (54 éves): Erdei vadász vagyok, és gyakran találkozom szúnyogokkal. Ők tényleg mindenhol ott vannak… A szakmámból kifolyólag valahogy meg kell védenem magam tőlük. A feleségem talált valahol egy reklámot a Mosqiteer-ről, és azt javasolta, hogy próbáljam ki. Fogalmam sem volt, valójában mi ez. Kiderült, hogy ez egy különleges csuklópánt, mely lehetővé teszi számunkra, hogy a rovarokat természetesen visszaverjük. Úgy gondoltam, hogy ez egy tökéletes megoldás lesz az unokáimnak, ha szeretnének velem az erdőbe jönni. Vettem egyet tesztelésre, többször is körbesétáltam az erdőben, és tényleg működik! Pozitív csalódás volt, mert egyetlen rovarzümmögést sem hallottam. A szúnyogokat szintén távol tartja tőlem. Azt hiszem, hogy még rendelek egy párat az egész családomnak.

Mosqiteer – a mi értékelésünk

A Mosqiteer legtöbb értékelése arra enged következtetni, hogy a termék teljes mértékben megfelel az ügyfelek elvárásainak. A felhasználók azt állítják, hogy pontosan gyártó ígéreteinek megfelelően működik. A termék hatékonyan visszaveri a rovarokat, különösen a szúnyogokat, ami tökéletessé teszi a csuklópántot mindenféle kirándulás esetén.

Összefoglalva a felhasználói véleményeket, a Mosqiteer-t javasuljuk a rovarok elleni megoldásra. Ha Ön is ezt a praktikát alkalmazta és meg szeretné osztani tapasztalait velünk, kérem hagyja itt véleményét!

Ezt a karszalagot még az amerikai katonák is használják! Kattintson ide, hogy megoldja a szúnyogok és a VESZÉLYES kullancsok problémáját egyszer és mindenkorra!


Olvasható is:

Varicosin Complex – tényleg hatékony-e a varikózis eltávolítására?

Testtömeg csökkentési módszerek – a túlsúly kezelésének népszerű módjainak összehasonlítása

31 gondolatok “Mosqiteer –  egy csuklópánt, mely taszítja a rovarokat és a kullancsokat. Úgy néz ki mint egy smartwatch

 1. Brilliáns termék! és olyan kreatív, nem csak úgy néz ki mint egy stílusos óra, de tényleg működik! A rovarokat és még a kullancsokat is visszaveri ;o Már vettem párat előre 😀

  1. Én közvetlenül a gyártótól vettem a weboldalukon. Észrevettem, hogy a karpántok hipoallergének, nem kaptam kiütést mint általában…

   1. Honnan tudtad, hogy onnan rendeltem? azt hiszem, ezért nem működik ;/ én buta úgy gondoltam, hogy spórolok egy kicsit… nézd mi lett belőle

 2. nagyszerű kütyü! különösen fontos, amikor gyereke van az embernek és a természetben szeretne kirándulni velük 🙂 a csuklópánt visszaveri a szúnyogokat, legyeket és más rovarokat. A ár kedvező, bár úgy gondolom vannak olcsóbb társai, de kétséges, hogy működnek

 3. A vidéken élek és dolgozom, ahol rengeteg légy és kullancs van, már mindenhol kerestem valamiféle megoldást. A lányom azt javasolta, hogy próbáljam meg a mosqiteer csuklópántokat vagy valamit. és tudod mi, tényleg működnek! Csodálatos, olyan apró dolog és mégis visszaveri a rovarokat ;o arra ösztönöz, hogy még többet vásároljak belőle és odadjam a családnak 🙂

 4. Hé, mi a helyzet 😛 a barátnőm és én a tónál voltunk múlt hétvégén. Természetesen a rovarok előfordulása ilyen helyeken teljesen normális, de ezekkel a csuklópántokkal egyszerű dolgunk volt! Nincs egyetlen csípésünk és még a kis barátaink (kullancsok) sem lógtak a közelünkben. Így őszintén mondhatom, hogy működik.

 5. A fiam allergiás, szeretném megvédeni őt a rovaroktól. Nem tudom, hogy megvegyem-e a mosqiteer-t. Ajánlanád allergiásoknak?

  1. Semmi gond! Sok mindenre allergies vagyok de a Moquiteer teljesen természetes. Eszedbe sem fog jutni, hogy a csuklódon van, olyan király, hogy nem is érzed.

 6. A csuklópántok természetes védőpajzsót képeznek a rovarok ellen, a zöld szín tökéletesen illeszkedik a természethez. Ökológiak és szédületesek 😛

 7. El tudod képzelni, hogy a férjem és én rendszeresen úszunk ezekkel a csuklópántokkal és még mindig működnek? Furcsa, nem igaz? Úgy gondoltam, hogy az idő múlásával úgyis elhasználódnak, de nem csak vízállóak, hanem tartósak is.

 8. Meg kell védenünk magunkat azoktól a kullancsoktól valahogy! Ők az egyik legveszélyesebb pókfélék! Vigyázz velük! És miután hazaértél ellenőrízd magad!

 9. A rovarok undorítóak, mindüknek el kellene tűnni. Azt hiszem kipróbálom ezeket a csuklópántokat, legalább nem kell látnom őket

 10. Halálra rémülök a méhektől! Amikor kisebb voltam megcsípett egy és azóta is traumát okoznak. Néha ki sem megyek inkább így nem találkozhatok velük. Szerencsére kaptam egy Mosqiteer-t az anyukámtól, így többé nem kell aggódnom. Jó érzés, hogy kisebb lett a félelmem.

 11. Hé, mi a helyzet, vízparton vagyok éppen! A nap ragyog, minden kellemes és meleg 😛 Éppen egy Mosqiteer csuklópánt van rajtam és semmitől sem félek 😛

 12. Sok éven át lovagoltam, különösen szeretek szép helyekre menni. De néha kullanccsal térek vissza. Nem valami remek, hogy minden alkalommal ki kell vizsgáltatnom magam, hogy megelőzzem a betegségeket. Szörnyen aggódom, hogy végül lyme-kórt vagy valami más szemetet elkapok… Vettem Mosqiteer-t és egyelőre okés.

 13. Mosqiteer remekül működik! Semmi jele a szúnyogoknak és kullancsoknak, nincs miről panaszkodnom. A termék bevált.

 14. Folyamatosan rovarokat láttam, szinte mindenhol ott voltak. Szerettem volna megszabadulni tőlük és csuklópántokat vásároltam. Elégedett vagyok az eredményekkel 🙂 Sikeresen visszaverik a rovarokat.

 15. A szúnyogoknak esélyük sincs a Mosqiteer ellen! Tökéletes megoldás a rovarok ellen személyesen teszteltem. Érdemes megvenni, nagyon ajánlott!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük