1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (3 votes, average: 1,67 out of 5)
Loading...

MuscleUp Patches – innovatív izom tömegnövelő tapaszok? A működése, áttekintés, ár, tárolás, a hatások és a felhasználási mód

muscleUp patches top

Hogyan építsünk izomtömeget és alakítsuk ki gyorsan a testalakot? Sokan felteszik maguknak a kérdést minden nap. A test térfogat növelésének egyik természetes módja az erős edzés és az edzőteremben töltött kimerítő órák száma. Ez az egyetlen módja? Mint kiderül – nem feltétlenül. Egy új termék a testépítés világában megérkezett a magyar piacra – a MuscleUp Patches tapaszok, amelyekről azt mondják, hogy kihasználják a tévedhetetlen akupunktúrás módszert, és cselekvésre ösztönzik a pontokat. Nézze meg, hogy a termékrt érdemes-e megvenni. Olvassa el az alábbi cikket, és további információkat.

Azt mondják, hogy “a vállak, a hát és a mellkas – ez az, ahol a súlyzók a legjobbak”, vagy “először tömeg, majd csökkentés”. Ezek egy kicsit humoros mondatok lehetnek, de minden bizonnyal igaz. Sajnálatos módon nem minden srácnak, aki egy olyan testről álmodik mint a magazinokban van ideje és pénze arra, hogy egész napot töltsön a hosszú edzéseken. Ami a megmentés ezeknek a férfiaknak, a MuscleUp Patches tapaszok, amelyeknek képesnek kell lenniük arra, hogy rövid idő alatt növeljék az izomtömeget, akár egy hónap alatt akár 10 kg izmot is. Még lehetséges? Felkérjük Önt, hogy olvason róla!

MuscleUp Patches – mi ez és hogyan működik?

training manA MuscleUp Patches innovatív izomtömeg-növelő tapaszok. A termék ajánlott férfiak és nők számára is, korától függetlenül. Összetételük a tesztoszteront, a karnozint és a szomatropint is magában foglalja, ezért a gyártó hangsúlyozza, hogy ez egy természetes, egészségre biztonságos formula. A gyártó egy másik előnyre mutat, mely az, hogy ez a módszer a szervezetet arra ösztönzi, hogy olyan mennyiségű anyagot termeljen, amely idővel hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez.

A gyártó szerint minden eredménynek hatékonynak és nagyon hatásosnak kell lennie, mely köszönhető az akupunktúra és a trigger pontok ismereteinek. Miután helyesen megtalált egy pontot, és rátett egy tapaszt, a termékben lévő összetevők tökéletesen felszívódnak az egyes izomcsoportokba. A MuscleUp Patches tapaszoknak három különböző szinten kell működniük. Először is csökkenteniük kell a zsírszövetet, másodsorban több energiát kell adniuk, akár 70%-al többet, és harmadszorra – automatikusan izmot építenek.

A gyártó szerint egy kilogramm izomtömeg növekedést várhatunk akár egy nap alatt. Ráadásul csökkenteniük kell a zsír mennyiségét a testben, és a fizikai megterhelés után gyorsabban regenerálniuk kell a testet.

MuscleUp Patches – összetétel. Miből készültek a tapaszok?

A gyártó teljes bizalommal nyilatkozik arról, hogy a MuscleUp Patches tapaszok 100 százalékos hatásúak, miközben az egészségre biztonságos. Mindez az egyedülálló formának köszönhető, amely három fő összetevőt tartalmaz, amelyek nagyon széles tulajdonságokkal rendelkeznek:

 • Karnozin – hatékonyan ösztönzi az izmok építési folyamatát, növeli annak mennyiségét és növeli azok tartósságát, nagyobb erőt ad, semlegesíti a sejtmembránok károsodásának kockázatát;
 • Szomatropin – olyan növekedési hormon, amely felelős az izomszövet működésének ösztönzéséért. Ennek célja az anyagcsere-akció fellendítése és ellenőrzése, az izmok regenerálódásának támogatása, beleértve a zsírokat, a fehérjéket és a szénhidrátokat, valamint szabályozza az ásványi egyensúlyt;
 • Tesztoszteron – pozitív hatással kell lennie a fehérjék szintézisére, növelnie kell a férfiasságot és az erőt.

A MuscleUp Patches tapaszok poliészterből (80%), poliuretánból (15%) és akrilból (5%) állnak. A gyártó azt állítja, hogy ezek az összetevők hipoallergén tulajdonságokkal rendelkeznek, és lehetővé teszik a levegő és a verejték átjutását. Nem okozhatnak allergiát vagy bőrirritációt.

A tapaszoknak nyújthatónak, hipoallergénnek és vízállónak kell lenniük, ami azt jelenti, hogy könnyen tapadhatnak a bőr felületére, és nem hagyhatnak semmilyen jelet az eltávolításkor.

A tájékoztatóban olyan figyelmeztetések is fel vannak tüntetve, amelyekre különös figyelmet kell fordítani.

 • A tapaszt azonnal el kell távolítani, ha bármilyen bőrirritációt észlel.
 • A terméket irritált területeken, nyílt sebeken vagy bőrgyulladások esetén nem szabad alkalmazni.
 • A készítményt száraz és hűvös helyen kell tárolni, távol a napsugaraktól.
 • Ha bármilyen kétség merül fel, a gyártó javasolja a konzultációt szakemberrel.

MuscleUp Patches – használata és felhasználási módja. Hova tapassza fel a tapaszokat?

A MuscleUp Patches-nek nagyon egyszerűnek és könnyen használhatónak kell lenniük, mivel ahogy a gyártó hangsúlyozza – öntapadósak.

Csak megfelelően alkalmazza őket a megfelelő trigger ponton, de először ne felejtse el alaposan megtisztítani és megszárítani a bőrt. A tapaszok így jobban tapadnak a bőr felületéhez. A termék eltávolításakor viszont gyors, gyengéd mozgással húzza le a tapaszt.hantle-muscleup

A tájékoztató részletes leírást tartalmaz a MuscleUp Patches tapaszok használatáról. A működésük az akupunktúra elvén alapul, ezért csak a megfelelő trigger pontokra helyezhetők. Azt mondja, hogy a terméket egy teljes hónapig kell használni. Az utasítás az alábbiakban olvasható:

 • 1-2. nap: Az első napon két tapaszt kell elhelyezni a subclavia bemélyedésekben, szimmetrikusan a mellkas mindkét oldalán.
 • 3-4. Nap: Az előző tapaszokat el kell távolítani, és helyette két további frissre kell cserélni a mellkas alatt, szimmetrikusan a mellbimbók mindkét oldalán.
 • 5-6. nap: A régi tapaszokat két újjal kell helyettesíteni, amelyeket a köldök szintjén kell alkalmazni, szimmetrikusan mindkét oldalán.
 • 7-8. nap: Az előző tapaszokat két másikra kell cserélni, a combok elejére ragasztva, szimmetrikusan mindkét oldalon.
 • 9-10. nap: Az előző szeleteket ki kell cserélni. Helyezzen még kettőt a váll központi pontjába, szimmetrikusan mindkét oldalon.

MuscleUp Patches – a működésének hatásai és a mellékhatások

A gyártó szerint a tapaszok használatának hatásainak már az első nap után is láthatónak kell lenniük. Mindenki, aki úgy dönt, hogy végig megy a kezelésen, egy hónap alatt akár 10 kg tiszta tömeget is nyerhet. Az izmok természetes és nem invazív módon nőnek, anélkül, hogy kárt tennének a szervezetben.

Az ajánlat szerint, a megfelelő koncentrációban a MuscleUp Patches ezt teszi:

 • Növeli az izomtömeg növekedését 9-11 kg-al;
 • A hasizmokat (az ún. Hat kockát) kifaragja;
 • Támogatja a zsírszövet csökkentési folyamatot;
 • Javítja a trapéz izmokat;
 • Láb és hát izmok kifejlesztése;
 • Akár 70%-al több energiát nyerhet;
 • Javítja kell a test állapotát;
 • Növeli az erőt és az állóképességet;
 • Kedvezően befolyásolja a vonzerőt és a jobb közérzetet.

A gyártó hangsúlyozza, hogy a tapaszok használata során nem kell aggódnunk semmilyen mellékhatás miatt, és éppen ellenkezőleg – csak egészségmegőrző tulajdonságokkal rendelkeznek – javítják a vérkeringést, a vitális erőket és erősítik a szervezetet a testmozgás során és pihenéskor.

MuscleUp Patches – üzletek és az ár. Ebay, Amazon, gyógyszertár

A MuscleUp Patches teljesen újak a piacon, ezért a termék csak a gyártó hivatalos honlapján érhető el. Más weboldalak, például az Ebay és az Amazon nem árulják ezeket a tapaszokat, és akkor is, ha megtalálja ezt a terméket, az hamis. Az egyetlen megbízható forrás, ahol ezt megvásárolhatja a gyártó honlapja.

A termék önmagában nem túl olcsó, de a gyártó elmagyarázza, hogy ez azért van, mert ez egy professzionális, szakosodott termék, és a termelési költségei nagyon drágák. Mégis, a gyártó eljut hozzánk, és néha kedvezményes árakat ad. Vannak olyan esetek is, amikor a terméket 62%-al leárazzák. A tapaszok normál ára 12500 HUF, de kedvezményes áron a termék rendelhető akár 25000 forintért is. Ez egy nagyon jó alku, ami miatt jó ötletnek tűnik az ideiglenes leárazás kivárása.

A MuscleUp Patches vásárlásában érdeklődőknek rövid formanyomtatványt kell kitölteniük, majd pénzt utalniuk a megadott bankszámlára. Megrendelést követően már két/három nappal később várható a szállítás.

MuscleUp Patches – felhasználói értékelés

A MuscleUp Patches új a piacon, ami azt jelenti, hogy az interneten lévő értékelések száma kicsi. Meglepődtünk, mivel az Internet tele van (főleg) pozitív megjegyzésekkel ezzel a termékkel kapcsolatban. Néhány közülük szerepel az alábbiakban:

Nándor89: Az én személyi edzőm, aki segít nekem tökéletes formában lenni már évek óta, ajánlotta a MuscleUp Patches-t. A termék elég furcsának tűnt, mert hogyan tud egy tapasz viselése izomtömeg növekedést okozni? Mégis úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Az eredmények magukért beszélnek – a tapaszok működnek! Egy hét múlva súlyom 5 kg-al nőtt. Ez 5 kg tiszta izom volt! Ezt nem tudtam elhinni. Ráadásul még több energiával, erővel és akarattal rendelkeztem az edzéshez. Olyan férfiasnak éreztem magam, mint korábban soha. Nagyon ajánlom ezt a terméket! Működik!


Karolinaa: Évekig jártam edzőterembe, és keményen dolgoztam a testemen. De nehéz számomra a has- és a karizmok látható kontúrját kialakítani. A barátom új terméket ajánlott nekem – a MuscleUp Patches tapaszokat. Először azt gondoltam, hogy ezek a tapaszok csak a srácoknak szólnak. Amint kiderült később – a nőknek is használnak! A tapaszok összetétele szépen működött számomra, mivel csökkentették a zsírszövetet, és helyette néhány kilogramm tiszta izmot kaptam. Nem tudok betelni a testem nézésével. Esküszöm, ez a termék félelmetes, ajánlom hölgyeknek is!


Csaba: Ezek a tapaszok hihetetlenek – az izmok csak növekszenek, mint az őrültek! Valójában nem meglepő, mivel hasznosítják az akupunktúra ismeretét, ami soha nem hagyott cserben senkit. Ezt a terméket csak a nemrég használom, de már tudom, hogy sokáig együtt leszünk. Nagyon ajánlott!

MuscleUp Patches – érdemes megvenni? Következtetésünk

A MuscleUp Patches egy innovatív termék, amely teljesen új a magyar piacon. Ez a meglepő formula, kombinálva az akupunktúrával és a trigger pontokkal, mind a testépítés világában, mind az olyan egyszerű emberek között, akik vonzó megjelenést szeretnének a testüknek. A tapasz jelentősen növeli az izomtömeg növekedését, csökkenti a felesleges zsírt és erőt, energiát és nagy mennyiségű tesztoszteront termel. Figyelembe véve a gyártó leírását és a kommenteket a felhasználóktól (amelyek mindig a legmegbízhatóbb és legmegfelelőbb tudásforrás), könnyen ajánljuk ezt a terméket, és ösztönözzük olvasóinkat, hogy teszteljék magukon. A termék biztonságos, természetes összetevőkből áll, nem invazív, és csak előnyei vannak. Mi más kell még?

És mi van Önnel, mit gondol ezekről a tapaszokról? Szeretné meg vásárolni? Alig várom, hogy láthassuk a megjegyzéseit, amelyekért hálásak vagyunk, mint mindig!

Figyelem!
muscleup-patches
A GYÁRTÓ OLDALA. RENDELJEN MOST ÉS SPÓROLJON 70%! A leárazás a következő időpontig tart 23.59

A MuscleUp Patches tapaszok vadonatúj dolog a sport világában! Növelik az izomtömeg növekedését, kihasználva az akupunktúrás módszert, és cselekvésre ösztönzik a trigger pontokat.

Egy nap egy kilogramm izomtömeg! Csak helyezze fel a tapaszt a megfelelő helyen – ez nagyon egyszerű!

Ne legyen puhány, rendelje meg a MuscleUp Patches-t ma, és élvezze a vonzó, formás testet!


A leárazás a következő időpontig tart 23.59

A készlethiány miatt az értékesítés időben korlátozott.

Speciális leárazás: 12500 HUF KEDVEZMÉNY + visszatérítés a termékkel való elégedetlenség esetén

Kapja meg a kedvezményt

7 gondolatok “MuscleUp Patches – innovatív izom tömegnövelő tapaszok? A működése, áttekintés, ár, tárolás, a hatások és a felhasználási mód

 1. Kaptam a tapaszokat a születésnapomra a barátnőmtől… a világ legjobb ajándéka! Az izmok egyre csak növekszenek, mint az őrültek!

 2. SOHA ez előtt nem találtam olyan terméket amely hatékony. Először nem tudtam hinni a tapaszokban, de működnek, mint semmi más! 😮

 3. nekem tökéletesen működik, megrendeltem nemrég, és nagyon el vagyok ragadtatva. jobb, mint bármely készítmény és egyéb kiegészítők!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük