1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (39 votes, average: 2,87 out of 5)
Loading...

Pulse of Life – mi az? felépítése, működése, vélemények

Pulse of life top

Mindenkinek van egy mágneses mezője. A mágneses tér határozza meg az egész szervezet energiáját és egészségét. A mágneses pántok nem csak a fizikailag aktív emberek erejét erősítik. Ők védik a testet a külső tényezők negatív hatása ellen. Hogyan erősítsük meg a mágneses mezőt? Hatékony a Pulse of life mágneses szalagja?

Pulse of Life – mi az? felépítés

Pulse of Life - mi az? felépítése, működése, véleményekA Pulse of Life olyan mágneses szalag, amely napról napra külső környezeti tényezők hatásának kitett emberi biomágneses teret erősíti.

Farmakológiai bioenergetikai védelem nem lehetséges. Ahogy a gyártó hangsúlyozza, a mágneses karkötőnek az a feladata, hogy megvédje az emberi testet és szervezetet.
A gyártó ajánlatai azt mutatják, hogy hatékony módja a bioenergetikus öngyógyításnak, anélkül, hogy bioenergiás kezelésre lenne szükség. A mágneses szalagot úgy tervezték meg, hogy megóvja a testet és az emberi testet, és csökkentsék az öregedési folyamatokhoz kapcsolódó tényezőket.

Az Pulse of Life mágneses szalagja a következőkből áll:

 • vulkáni hamu abszorpciós tulajdonságai, amelyek segítik a test tisztítását.
 • Turmalin kristályok – olyan természetes ásványi anyag, amely elnyeli a stressz és a betegség okozta káros mikrohullámokat, és szabályozza az egész szervezet munkáját,
 • szilikon – az alapja.

Pulse of Life – működése

A gyártó szerint a termék pozitív hatással van az egész szervezet jó állapotának fenntartására. A mágneses fejpánt úgy van kialakítva, hogy:

 • támogatja a fogyás folyamatát,
 • az egészség javítása és a tevékenység erősítése,
 • növelje a test ellenállását és erősségét,
 • lassítja az öregedési folyamatot,
 • stimulálja a körmök és a haj növekedését,
 • fokozzák a szexuális hatást és az erekciót,
 • fenntartja a megfelelő életerő szintjét,
 • felgyorsítja az anyagcserét,
 • tisztítsa meg a felhalmozott toxinoktól a testét.

A turmalin rezgések megegyeznek azokkal, amelyeket az emberi test termel. A gyártó szerint a fejpánt felelős a testben lévő energiaáramlás támogatásáért. Ráadásul a pántnak gyógyítónak és megelőzőnek kell lennie, és segítenie kell a kimerültség állapotában.


Lehetnek-e a szeletek fogyó hatásúak? Nézze meg, milyen eredményeket ad a fogyásban! Még a dietetikusok is meg vannak lepődve!!


Pulse of Life – felülvizsgálat

Az a tény, hogy a mágneses karszalagok nagy népszerűségnek örvendenek, és sok vitát keltenek. Az interneten rengeteg véleményt találtunk a karszalag működéséről. A Pulse of Life ellentmondásos termék, amint azt az online fórumok felhasználói véleménye is bizonyítja. Itt vannak azok, amelyeket választottunk az Ön számára:

Kamilla, 30 éves. Egyáltalán nem volt energiám az utóbbi időben. Fáradtnak éreztem magam. Nem volt energiám semmire. Nem tudtam felkelni a kanapéról. A tabletták nem voltak hatásosak. Megtaláltam Pulse of Life. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, mert a hirdetések ösztönöztek. Kevert érzelmeim vannak. Nem vagyok sem csalódott, se nem örülök. Az a benyomásom, hogy több energiám van, de az én koncentrációs és erősségi problémáim egyáltalán nem tűntek el. Nem hiszem, hogy ez nekem működik!

 

Gabriella, 52 éves. Szeretek edzeni, de a közelmúltban problémám van 2-3 órás edzések elvégzésével. Nincs erőm. Úgy érzem, hogy elveszett az energiám. Megváltoztattam az étrendemet, és ez nem segít. Találtam az Pulse of Life az interneten. Napi 6 órát viseltem. Nem vettem észre gyakorlatilag semmilyen hatást. Kevésbé fáradt voltam, de nem több. Észrevettem, hogy a hajam és a körmöm gyorsabban nő. Az a benyomásom, hogy más módszereket kell keresnem az energiahiány orvoslására.

Pulse of Life – szerkesztői vélemény

heart_rateA különféle internetes fórumokról gyűjtött vélemények alapján úgy tűnik, hogy ez a mágneses szalag nem hatékony eszköz a test energetikai területének megerősítésére. Sok jel arra utal, hogy csak részben működik – javítja a szervezet hatékonyságát.

A karszalagot használók véleményei megosztottak és kétértelműek. A legtöbb internet-felhasználó szkeptikus. E különböző véleményekből nehéz megítélni az intézkedés végeredményét. Meg kell győznie magát. A választás az Öné.

Használta a biomagnetikus karszalagokat? Segített a test megerősítésében? Meghívjuk Önt, hogy ossza meg véleményét.


Lásd még:

Ki a titokzatos Lívia? Ismerje meg a szerencse mondó történetét, aki segíthet a gazdagság megszerzésében

Testtömeg csökkentési módszerek – a túlsúly kezelésének népszerű módjainak összehasonlítása

Amla (indiai egres) – Mi ez? Tulajdonságok, működése, vélemények

6 gondolatok “Pulse of Life – mi az? felépítése, működése, vélemények

 1. Csalogatónak éreztem ezt a szalagot abban a reményben, hogy javítaná a hangulatom. Ez a fejpánt nem működik. Több energiám volt – ennyi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük