1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (39 votes, average: 4,66 out of 5)
Loading...

Robert Henderson – Kicsoda? Ismerje meg a kiváló poliglott történetét.

top-robert-henderson-polyglot

Robert Henderson egy híres, kiváló nyelvész aki folyékony beszél 22 nyelvet! A nagy nyelvészeti ismerete lehetővé tette, hogy kifejlesszen egy innovatív platformot, amellyel idegen nyelveket taníthat. A platform neve Speak Express. Úgy fest az igyekvései kifizetődték, hiszen még csak nem régen jelent megy a módszer Magyarországon, de máris jelentős ismerettségnek örvend. Mi több, ez nem csak ismerettség, hiszen az első kommentek és értékelések a felhasználóktól arra engednek következtetni, hogy ez a platform megújulást hoz az idegen nyelvek tanulási módszereibe.

Robert Henderson – A Speak Express nyelvi platform kialakítója

Robert Henderson, megelőzve idejét, olyan modern multimédiás platformot alakított ki, amely rengeteg multimédiás kártya segítségével tanít meg önnek idegen nyelveket 2 hét alatt! Az egész módszer hozzáférhető módon lett kialakítva, így ezzel a módszerrel könnyű és élvezetes tanulni. Nem kell hosszú órákat töltenie könyvek olvasásával, úgy, hogy nem is érti mit olvas. A mutimédiás kártyák, Robert Henderson által úgy lett kifejlesztve, hogy a tanulás ne kínzással érjen fel. A Speak Express platformmal az új szavak és mondatok megjegyzése sokkal könnyebb lesz és ami a legfontosabb, jóval gyorsabb is. Csakis Henderson találmányával lesz képes 100%-osan kihasználni a lehetőségeit.

További információk a Speak Express platformról Robert Henderson által

A magyar nyelvú platform csupán egy a sok közül, amit Robert Henderson kifejlesztett. Jelenleg a következő nyelveket tanulhatja:
– Angol
– Német
– Francia
– Orosz
– Spanyol
– Olasz
– Norvég
– Svéd
– Holland
Csakis a cikkünk hőse volt képes egy olyan modern platformot kialakítani, amellyel képes lesz megtanulni idegen nyelveket akár 2 hét alatt!

A flashkártyát multimédiás kártyák, amelyet bármely eszközön használhat! Laptop, asztali számítógp, tablet vagy okostelefon – amennyiben rendelkezik ezen készülékek egyikével, akkor már kezdheti is a kurzust! A titkos trükk a Speak Express platformmal kapcsolatban az, hogy két üzenetet küldenek – a szavak elérik a bal agyféltekét és a hozzá tartozó hangok a jobb agyféltekét. Így az agy 5x hatásosabban működik, mint általában.
Használja ki potenciálját és Robert Henderson tudását – használja az általa kifejlesztett platformot és tanuljon nyelveket élvezettel, könnyen és hatásosan! Kattintson az alábbi linkre:

Menjen a Speak Express platformra!

19 gondolatok “Robert Henderson – Kicsoda? Ismerje meg a kiváló poliglott történetét.

  1. Király módszer. Egy hete használom körülbelül, nem hiszem el, hogy meg lehet egy nyelvet tanulni 14 nap alatt, talán egy kicsit több, de már most nagyon jól megy. Németül tanulok, ha a végére érek, szerintem elkezdek egy másik nyelvet is.

  2. Én és a családom mind nyelvet tanulnak a Speak Express platformmal. A tanulás könnyű, mint egy pite. Mindössze annyit mondhatunk, hogy köszönöm, hogy eldöntötte, hogy megosztja tudását az egész világgal.

  3. Ennek a platformnak és tanulásnak köszönhetően megkaptam a kívánt promóciót. Leginkább a Speak Express létrehozójának köszönhetem sikeremet. Nagyon szépen köszönöm!!

  4. Robert olyan platformot hozott létre, amely a tanulási nyelveket könnyűvé és kedvesebbé teszi számomra, és bízik benneF – soha nem volt jó a nyelvtanulásban…

  5. Kovács úrnak köszönhetően találkoztam először félelmetes emberekkel az olaszországi diákcsere során, korábban nem tudtam ezt a nyelvet beszélni, most már folyékonyan használhatom lengyel akcentus nélkül.

  6. Nem hittem, hogy gyorsan tudnátok nyelvet tanulni. Köszönöm neki és az intelligenciának, hogy szabadon tudok kommunikálni az ügyfélszolgálattal és az angol partnerekkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük