Rólunk

Csak megbízható és ellenőrzött információkat bízik meg? A tökéletes helyre jött! Közelebbről megnézzük az interneten hirdetett népszerű termékeket. Itt részletes leírást talál a működésükről, összetételükről és alkalmazási hatásaikról. Jelenleg is bemutatunk felhasználói véleményeket.

Webhelyünk olyan emberek számára készült, akik törődnek az egészségükkel és pénztárcájukkal. Vannak, akiknek, mielőtt valamit vásárolnának, garantálni kell, hogy jól befektették a pénzt.

A portál neve maga jelzi, hogy elsősorban az Ön véleményére összpontosítunk. Végül ezek a legmegbízhatóbb információforrások arról, hogy egy adott terméket érdemes-e megvásárolni vagy sem. A helyszínen számos visszajelzés mellett információs cikkeket is talál. Rengeteg érdekes dolgot tanulhat meg innen. Nincsenek számunkra tabuk. Készen állunk arra, hogy még a leginkább zavaró témákat is bolygassuk, hogy segítsünk olvasóinknak!

Szerkesztői munkatársaink különböző témákban széles körű ismeretekkel rendelkező szakértői személyek. Ezek azok az emberek, akik többek között az egészség, a szépség, a pénzügyek és a motorizáció iránt érdeklődnek. Mindig a megbízhatóságot állítják először.

Honlap szerzői

Nagy-EmiliaRészlegek: Egészségügyi és szexuális kérdések

Nagy Emília – orvostudományi végzettség Budapesten. Szakember a szexuális közösülés patológiáján. Évekig az egészségre törekedett a szó legszélesebb értelemben. Magánéletében – négy gyermek anyja, aki szabadidején szereti extrém sportokat, például magas hegymászást és ejtőernyőt.

 

 

 

 

Barna-AngélaRészleg: Diéta és szépség

Barna Angéla – sokéves tapasztalattal rendelkező dietetikus szakember – sok embert segített a felesleges kilogrammok megszabadításában. Jelenleg az egészségügyi és szépségszalonban dolgozó alkalmazott, és specialitása a modern kozmetikai megújulás és a bőr kondicionálása is. Számos bizonyítvánnyal és diplomával rendelkezik a kozmetikában.

 

 

 

 

Varga-IstvánRészleg: Edzőterem

Varga István – személyi edző, aki sokéves tapasztalattal, sporttal és egészséges életmódbeli szaktudással rendelkezik. Testépítők oktatója, fizikai fitness kikapcsolódás és kortárs erősítő formák. Számos rendezvény, workshop és a sporttáplálkozással kapcsolatos képzés, a CrossFit koncepció és az alapvető előkészítés résztvevője. Magánéletében lenyűgözi a lovaglás és a keleti konyha.

 

 

 

 

Öreg-LauraRészleg: Pénzügyek

Öreg Laura – szakmában újságíró, jelenleg egy bank alkalmazottja. A pénzügy, a marketing és a közgazdaságtan specialistája. Szeret utazni és tanulni az új kultúrákról. A Queen zenekar fanatikus rajongója.

 

 

 

 

 

Fehér-PatrikRészleg: Motorizálás

Fehér Patrik – szenvedélye a különböző motorok. Szenvedélyes újságíró és blogger. Válaszol minden olyan kérdésre, amely minden motor mániákust érdekel – ez egy élő tudás összefoglaló. Őt is érdekli a sport – a pihenés pillanataiban, a labdarúgásban és a jégkorongban leli örömét. Nagyon sok ismerettel rendelkezik a bukmékerekkel kapcsolatban.