1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (126 votes, average: 4,97 out of 5)
Loading...

Speak Express – átverés? vélemény, hatás, ára – idegen nyelvek tanulása

Speak-Express-TOP-velemenyek

Ki ne akarna idegen nyelvet tanulni? Sokan álmodunk arról, hogy legalább egy idegen nyelvet elsajátítunk. Mostanság, amikor munkát keresünk a munkáltatók egye inkább elvárják, hogy a leendő munkavállalók legalább két nyelven tudjanak. Könnyebb a dolgunk, ha több nyelven tudunk. Mi több, így leküzdhetjük az akadályokat ha külföldre mennénk nyaralni, de félünk, hogy nem leszünk képesek kommunikálni. Előfordulhat, hogy félnek, hogy idősebb korral egyre nehezebb a tanulás. Tipikusan különböző kifogásokat keresünk és feladjuk az ambícióinkat. Eközben Koren Dániel és Rober Henderson kifejlesztett egy multimédiás platformot idegeny nyelvek tanulására – a Speak Express-t.
Ez egy újabb opció azok számára akik gyorsan akarnak tanulni. Ma a Speak Express módszer hatásosságát fogjuk ellenőrizni. Feltalálói azt ígérik, hogy köszönhetően a platformnak, többek között az alábbi nyelveket tanulhatjuk meg gyorsan: Angol, Francia, Német, Japán vagy Svéd. Vajon hatásos a program?

Speak Express – Leírás

Az automatikus nyelvtanulás úttörő formulája, a Speak Express, mint már említettük két személy által lett feltatlálva és megalkotva. Az egyikük Koren Dániel, akinek 15 éves tapasztalata van idegen nyelvek tanításában. Karrierje során számos módszert használt már. Robert Henderson együtt összeszedték az összes tudásukat és egy formulában ötvözték azt. Az eredmény a Speak Express, ami egy könnyű és egyszerű módszer arra, hogy gyorsan megtanulhasson egy idegen nyelvet.

Speak Express – Elérhetőség, hogyan működik? 

Here’s how the creators describe their Speak Express program:

 • Köszönhetően a látható eredményeknek, nem fogja elveszteni hitét tanulás közben és így folytatja a tanulást. A tény, hogy mindennp fejlődik lesz az, ami miatt kitartóan folytatja a kurzust (mivel a hosszú kurzusok alatt általában elkedvtelenednek). Ennek köszönhetően minden nap motivált lesz a további tanulásra. .
 • A Speak Express olyan feladatokat tartalmaz, ami az agy mindkét felét megdolgoztatja, így 15x több idegi kapcsolatot eredményez. Ez az emlékezést is könnyebbé teszi, ami javítja a tanulás eredményességét. Bizonyos idő után el is fog feledkezni arról, hogy milyen gyorsan tanul szinte minimális erőbefektetéssel.
 • Az agya ötször eredményesebben fog működni. Javítsa a memóriáját és stimulálja az agyát..

Infographics - Speak Express

Speak Express – Használat eredményei, ára

Koren Dániel és Robert Henderson magabiztosak a hatásában, így pénzvisszafizetési garanciát vállalnak, amennyiben nincs megelégedve a hatásával. Ezzel magabiztos lehet, hogy ez egy bizonyított éSpeak Express - Vélemények és hatás - Idegen nyelvek tanulásas hatásos módszer nyelvek tanulására. A Speak Express kurzus a következő eredményekkel jár

 1. A választott nyelv megtanulása két hét alatt.
 2. A következő 14 napban elsajátíthatja a nyelvet középszinten.
 3. Kitágíthatja a szakmai tudását.
 4. Személyes fejlődés.
 5. Könnyebben utazhat külföldre, ami eddig problémás lehetett.

Speak Express – Vélemény

Az interneten kerestünk véleményeket olyanoktól, akik már elvégezték vagy éppen végzik a kurzust. Mint kiderült, az automatikus nyelvtanulás formulájának, a Speak Express-nek rengeteg rajongója van. A vélemények hűen tükrözik, hogy a módszer hatásos. Azok, akik nehezen tanulnak nyelvekeket, a módszernek köszönhetően könnyedén leküzdték ezt az akadályt. Sokan dícsérték a program tanítási módszereit. Nem kell elhagynia lakását, hogy tanuljon. A véleményadók szerint hatalmas plussz, hogy akármilyen elektromos készüléken használhatja a kurzust (pl.: számítógép, tablet, okostelefon). A Speak Express-el kapcsolatban a visszajelzés főleg pozitív, ami magáért beszél a hatásossággal kapcsolatban. Úgy hisszük, ennyi ember nem tévedhet. Amennyiben gyorsan tanulna idegen nyelveket és megszabadulna a nyelvi korlátoktól, ajánlatos mielőbb kipróbálnia a formulát. Felhasználói is ajánlják hatásossága miatt. A pozitív kommentek alapján úgy döntöttünk, hogy szerzünk olvasóinknak egy különleges ajánlatot. Amennyiben többet szeretne megtudni a termékről, kattintson az alábbi linkre és használja ki a kedvezményt:

Speak Express – Tanuljon idegen nyelvet gyorsan!!

Kattintson és használja ki a kedvezményt!!


Olvassa el

Robert Henderson – Kicsoda? Ismerje meg a kiváló poliglott történetét
Rituálé, amely pénzt és sok szerencsét vonz

32 gondolatok “Speak Express – átverés? vélemény, hatás, ára – idegen nyelvek tanulása

 1. Heuréka! Sok ingyenes módszert kipróbáltam, de haszontalanok voltak vagy nehéz volt érteni. Meggyőztem magam, és befektettem a Speak Express-be. Hadd mondjam el, hogy azokhoz az ingyenesekhez hasonlítva hatalmas a különbség! Minden a fejemben maradt, szépen elmagyarázva, motivált a tanulásra

 2. Megrendeltem tegnap, szinte azonnal kijött fizetés után. Első látásra nagyon jó, két héttel később majd írok, hogy hogyan ment. Béke

 3. Két héttel a kurzus után végre tudtam németül beszélni egy barátommal, aki már középiskola óta tanulja a nyelvet. Kellemesen csalódtam, a barátaim le voltak nyűgözve. Ha ez így folytatódik, folyékony leszek németből

 4. Végre megtanultam angolul, mindig voltak vele nehézségeim, de a Speak Express-el nagyon egyszerű volt. A gimis tanárom le volt nyűgözve, mert mondtam neki, hogy érettségizni is fogok belőle. Nagyon ajánlom mindenkinek, akinek nehezen megy a nyelvtanulás

 5. Sose gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan is lehet nyelvet tanulni. Minden nap leültem gyakorolni, és az agyam magába szívott mindent, mint egy szivacs. Egy hónappal később a tudásom sokat bővült :O Megéri megvenni, ajánlom ezt a platformot a nyelvtanulásra

 6. Végre nem egy pénzkidobás, kellemesen csalódtam, hogy milyen könnyű is lehet az angol nyelvtanulás. Mindig is el akartam menni Londonba, de az angolom miatt nem mertem, de ezen a nyáron muszáj elmennem!!!

 7. Melyik szintet kéne választanom? Megpróbálkoztam már párszor a nyelvtanulással, de a tudásom nagyon felületes minden téren. Egyrészt egész sok szót tudok, viszont a mondatalkotás nem megy.

 8. Köszi a sok véleményt, most már biztos vagyok benne, hogy tényleg segít ez a platform a gyors nyelvtanulásban, nem úgy, mint a többi

 9. Le a kalappal, messze a legjobb platform a nyelvtanuláshoz. Már megtanultam angolul és oroszul, iskola nélkül, otthon. Most úgy döntöttem, a németet fogom kipróbálni, nagyon gyorsan lehet tanulni ezzel a platformmal.

 10. Nos, le vagyok nyűgözve. Megrendeltem a Speak Express-t karácsony előtt, egy hónapja, és zseniális eredményeket kaptam. Növeltem a szókincsemet, mindent helyreraktam és a nyelvtan is megy. Nagyon ajánlom a Speak Express-t.

 11. Mindig is a francia megtanulásáról álmodoztam, de nem tudtam volna megcsinálni egy egész éves vagy fél éves kurzust. Amikor megtaláltam a Speak Express-t, tudtam, hogy ez kell nekem. És igazam volt! Egy hónappal később tudtam kommunikálni franciául. Nagyon büszke vagyok magamra.

 12. Szerintem nem problémás, ha 2-4 hetet rá tudsz száni. Jó, nem lesz belőled perfekt német, de tudni fogsz beszélni rendesen, attól függően, mennyi időt tudsz rászánni. Én minden nap egy órát foglalkoztam vele. Ez a harmadik hetem, és elég jól megy, pl. simán elnavigálok német weboldalakon is fordító nélkül, már sokat értek.

 13. Három féle platformmal is tanultam, de ez nyújtotta eddig a legtöbb segítséget, pl. a Quick Speak se volt jó semmire, a hirdetés ellenére.

 14. Őszintén, ez bámulatos. Nem is álmodtam ilyen eredményekről, minden alkalommal, amikor tanulni akartam valamit, elfelejtettem, nem ragadt meg túl sok minden a fejemben. A Speak Express platformmal minden más.

 15. Programozó vagyok, gyorsan kellett megtanulnom németül a munkámhoz. Először egyedül próbáltam, de nem nagyon ment. Aztán regisztráltam a Speak Express-re, reménnyel töltött el, hogy láttam milyen sok embernek segített. Kiderült, hogy jó választás volt. Megtanultam németül, és most egy nagy cégnek dolgozhatok.

 16. A speak expert segít, hogy valóra váljon az álmod. Sose akartam külföldre menni, mert nem beszéltem egy idegen nyelvet se, de ezt meg akartam változtatni. Ezért regisztráltam, azt hiszem életem egyik legjobb döntése volt.

 17. A barátommal egy cserediák programon találkoztam, Olaszországban. Csak alap mondatokat tudtam, megpróbáltam ezt a tanulást ezen a platformon. Végre nincs problémám, ha a Paolommal beszélek.

 18. Vettem egy autót Litvániában. Egy hét után megkerestek, mert kiderült, hogy egy autóbérlő autója volt, szóval vissza kellett adnom. Nem akartam, hogy ilyen félreértés még egyszer megtörténjen, ezért regisztráltam a Speak Expert platformra. Most már nincs problémám autóvásárláskor és megértek minden szerződést.

 19. Mindig is álmom volt, hogy Angliában dolgozhassak. A nyelvvel volt problémám. Úgy döntöttem, változtatok ezen. Megvettem a Speak Express, és már folyékonyan beszélek.

 20. Vegyes érzéseim vannak erről. Olyan sokat lehet hallani ezekről a csoda módszerekről. De a menyasszonyom itt tanult meg folyékonyan németül. Megkérdeztem, hogy csináltam, azt mondta, a Speak Express-t használta. Én is adtam neki egy esélyt. Most már olyan helyre megyünk nyaralni, ahova csak akarunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük