1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (2 votes, average: 2,50 out of 5)
Loading...

Tesla Saver ECO – mi ez? Működés, ár, vatera, vélemények

tesla-saver-eco-top

A Tesla Saver ECO egy energiatakarékos eszköz. A villamosenergia-számlák 50%-os csökkentése és az elektromos berendezések élettartamának meghosszabbítása. Az eszköz a hálózati zavarok szűrésére és tulajdonságainak javítására szolgál, hogy energiát takarítson meg. Ismerje meg, mi ez? Hogyan működik? Mi az eszköz ára? Tényleg lehetővé teszi, hogy energiát takarítson meg?

A villamosenergia-árak magasak. Nagyon gyakran, a villamosenergia-díjak súlyosan megterhelik az otthoni költségvetést. Az áram drága, és nem lesz olcsó. Jelenleg az 1 kWh ára 35,31 forint. Hogyan lehet megtakarítani az energiaszámlákat? Hogyan lehet energiát megtakarítani? A Tesla Saver ECO jó módja az energiatakarékosságnak?

tesla saver eco

Tesla Saver ECO – mi ez? Akció

Ez egy energiatakarékos eszköz. Az eszköz népszerű az Egyesült Államokban és Európában. A készüléket az elektromos hálózat működésének normalizálására tervezték. A terhelés csökkentése egy olyan reaktív komponens vagy reaktív energia eltávolításával, amelyet nem használnak és villamos energiát fogyaszt.

Az elektromos berendezések villamosenergia-fogyasztásának csökkentése. A gyártó garantálja, hogy az eszköz használata megfelezi a villanyszámlákat. Az eszköz használata lehetővé teszi a következőket:

  • az energiaszámlák csökkentése 50%-kal,
  • az elektromos berendezések élettartamának meghosszabbítása,
  • jogszerűen csökkentse az energiafogyasztást,
  • csökkenti az eszközök káros elektromágneses sugárzását.

Tesla Saver ECO – hogyan működik?

A készülék működése innovatív és forradalmi energiatakarékos technológián alapul. Úgy tervezték, hogy csökkentse a villamosenergia-fogyasztás költségeit a háztartásban, lakásban vagy munkahelyen. A gyártó biztosítja, hogy a készülék 50%-al csökkenti a költségeket. A maximális energia megtakarítást és az elektromos berendezések élettartamának meghosszabbítását.

Az eszközt úgy tervezték, hogy szűrje a hálózati zajokat, és javítsa annak tulajdonságait annak érdekében, hogy megóvja az otthoni vagy irodai eszközökhöz használt áramot. A készülék nem zavarja a műszer munkáját, és nem vezet a működési zavaraihoz. Az ajánlat szerint a készülék optimalizálja az energiaelosztást és kiküszöböli az interferenciát.

Tesla Saver ECO – alkalmazási hatások

A gyártó garantálja, hogy az eszköz használata 50%-al csökkentheti a villanyszámlákat az alkalmazott elektromos berendezéstől függően:

  • 50% – légkondicionáló, mosógép, asztali számítógép, hajszárító,
  • 45% – elektromos tűzhely, vasaló, mikrohullámú sütő, fűtés,
  • 40% – hűtő,
  • 35% – kis háztartási gépek (kenyérpirító),
  • 50% – a fúrók és egyéb elektromos készülékek használata után.

A gyártó bemutatja az eszközt egyszerű és biztonságos használatra. Könnyen csatlakoztatható. Amint az az ajánlatból kiderül, jogilag alkalmazható eszköz, és nem csapja be a mérőt.


>> Lásd még:  Az üzemanyag drágább. Ez a szembetűnő eszköz azt jelenti, hogy havonta több száz zlotyt takarítanak meg


Tesla Saver ECO – ár, Vatera

A termék elérhető a gyártó honlapján. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja, azt javasoljuk, hogy vásároljon közvetlenül a gyártótól. Csak ezután van garancia a termék eredetiségére. A készítmény nem áll rendelkezésre Vatera aukciós weboldalain. A 2018 szeptember ár 9 890,00 forint. Ez egy promóciós ár 19 780,00 forintból kedvezmény.

Tesla Saver ECO – vélemények

Az ilyen típusú energiatakarékos eszközök használata ellentmondásos. Számos vélemények vannak a különböző fórumokban. Itt van néhány közülük:

Hanna, 59 éves: Olyan eszközt kerestem, amely lehetővé tenné számomra, hogy sokáig megmentsem a villanyszámlákat. Mennyit fizetsz a villanyáramért, az őrület. Átlagosan az ilyen típusú eszközök működésében hittem. Sajnos ez az eszköz nem hatékony. Ez természetesen nem csökkenti a villamos energia költségeit. Csak annyit mondhatok, hogy meghosszabbítja az energia élettartamát.

Antal, 45: Saját üzletet vezetek. Ismeretes, hogy a villamos energia a vállalat működésének alapja. A számítógépek sok energiát fogyasztanak. Következésképpen rendkívül magas árat fizettem a villanyáramért. Vettem ezt az eszközt. Mi a véleményem? Ez az eszköz csak minimálisan csökkentette az energiaszámlákat. Nagyra értékelem, de ez nem elég. Nem számítottam rá.

Tesla Saver ECO – szerkesztői vélemény

Ez a készülék hatékony? Az ilyen semleges véleményeket olvasva azt a benyomást kelti, hogy nem működik, ahogy a gyártó ígéri. A legtöbb felhasználónak az eszköz nem csökkentette a gyártó által bejelentett villanyszámlák 50%-át.

tesla saver eco

Ez fontos ötlet számunkra. Ennek a nagyszámú semleges véleménynek köszönhetően nem vállaljuk az eszköz használatát. A cikk információs jellegű. Reméljük, hogy ez segíteni fog abban, hogy jó döntést hozzon. Azt tanácsoljuk, hogy gondolkozzon el a vásárláson. Talán vannak nagyobb hatékonyságú eszközök.

Használta a tesla Saver ECO-t? Hogyan értékeli a működését? Csökkenti a villanyszámlákat?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük